Deneyin Ve Alın

21-01-2021

 

 

Orijinal parfüm almaya maddi alım gücünüz yetmiyorsa aynı kokunun outlet parfüm seçeneği sizin kurtarıcınız olacaktır. Kutusu veya şisesindeki ufak bir kusurdan dolayı outlet kısmına ayrılan tester kadın parfüm ve kadın parfüm çeşitleri, daha uygun olan fiyatlarıyla sizi cezbeder. Bir parfümün kalıcı olmasını istiyorsanız da o parfümün önce tester parfüm seçeneğini denemeniz sonrada o kokunun outletini almanız olacaktır.

 

 Parfümü Nasıl Kalıcı Kılarsınız?

 

 Bir parfümün kalıcılığını arttırmak için şu şekillerde kullanım sağlamalısınız;

 

 - Temiz vücuda parfüm kullanmalısınız

 - Parfümü kulak arkasına sıkmanız, kokunun kalıcılığını arttıracaktır.

 - Bir başka sıkılması gereken yer ise dirsekleriniz ve diz arkalarınızdır

 - Kirli olan saçınıza parfüm sıkmamalısınız. Temiz olan saçlara parfüm sıkılır. Bu konuda en iyi şekilde kalıcı olmasını istiyorsanız, parfümü havaya sıkın ve aşağıya doğru akan parfümün altına girin. Saçlarınızı bu şekilde parfümlemiş olursunuz.

 - Parfüm, vücudun tüm bölgelerine değil belli bölgelerine ve özellikle elbise üzerine sıkılır. Bu şekilde parfümünüzün kalıcılığını arttırmış olacaksınız.

 - Parfümün kalıcı olmasını sağlamak için bir diğer yöntem ise el bilek içlerine sıkmanızdır. Doğru olarak görülen bir yanlış vardır. O da bileklerinize parfüm sürdükten sonra bileklerinizi birbirine sürtmenizdir. Bu yanlış bir harekettir. Çünkü, sürtünme yöntemi koku moleküllerini bozar.