Parfüm Kullanımında Belirleyici Olan Nedir?

21-01-2021

Genetik ve ırsi nitelik dışında beslenmenin ağırlıkla şekillendirdiği vücut kimyasını etkileyen yiyecek içecek tercihi ve bunun kimyaya etkisi cilt dokusu ve konumu ciltteki yağlı yapıda bunda önemli faktörlerden birisi olarak görülmektedir.

 

 Neden Farklıyız?

 

 Her insanın anne babasının farklı olması ve beslenme ve aktivitede ortak bir payda olmaması ve he r insanın tercihine göre değişiklik göstermesi bunu desteklemektedir.

 

 Yapıda temele dayanan bu olgu kullanılan parfüme verilen reaksiyon ile de birebir sentez içerisindedir. Tester parfüm bu hususu ele alarak içerik zenginleştirmekte ve kendisini sürekli yenileyerek portföyünü genişletmek ve bunu yaparken de düşük fiyat politikasından da asla taviz vermemektedir.

 

 Kalite Algısı Nedir?

 

 Hemen her sektörde marka vurgusu ürünü sattırma amaçlıdır. Herhangi bir sıkıntı ile karşılaştığınızda bulacağınız muhatabınız olur. Ama küçük bir şey zarar gördü diye de ya da ambalaj ve şişedeki ufak bir noksanlık da outlet parfüm kalitesi ve etkisinde noksanlık ifade etmez Burada önemli olan parfümden maksimum verimin alınmasıdır.

 

 Orijinal Olma Durumu?

 

 İnsan hayatında sağlık ve kullanım bazında kalıcılık sağlaması açısından orjinal parfüm her zaman iyidir ve insanın imajını düzeltmesine yardımcı olur. Bu imaj sayesinde kişiye özgüven gelir ve elit bir görünüme kavuşarak performansı ve bakış açısında pozitif bir gelişme göz önüne çıkar. Bu da parfümün insana kattığı en büyük hazlardan birisidir.