Sisley Eau Du Soir Pour Femme Kadın Parfüm

13-07-2021

Eau du Soir, parfüm Sisley’in kadınsı ve zarif dokunuşlarından. Oldukça zengin notalara sahip olması onu çok özel yapıyor. Gizemli olduğu kadar kışkırtıcı bir koku.Bakıldığında karmaşık bir zenginlik gibi görünse de dengesi ve uyumuyla ortaya harika bir tasarım çıkıyor. Taze narenciyenin, şehvetli çiçekler ve kehribar sıcaklığında misk ile muhteşem ahengiolan Eau du Soir İçeriğiyle olduğu kadar altın tıpalı şişe tasarımı ile de zenginliğini gözler önüne sunmaktadır.

Eau du Soir parfüm, şişe tasarımı Polonyalı heykeltıraş Bronisław Krzysztof tarafından tasarlanmıştır.  Kendinden emin, şık, zeki ve seçkin kadının kokusu, Sisley Eau Du Soir Pour Femme. Aynı zamanda nazik ve neşeli.

Sisley Eau Du Soir Pour Femme Parfüm Özellikleri

Çiçeksi koku grubuna ait bir parfüm olan Eau du Soir 1990 yılında parfüm dünyasına sunuldu.

Sisley’in kadınlar için sunduğu kokunun arkasında ki tasarımcılar, Jeannine Mongin, Hubert d'Ornano ve Isabelle d'Ornano tarafından tasarlandı.

Üst Notası: Greyfurt, Mandalina, Ladin ve Karanfil.

Orta Notası: Ylang Ylang, Yasemin, Gül, Vadi Zambağı, Meşe Yosunu, Paçuli, Sedir ve İris.

Alt Notası: Amber, Misk.

Zengin içeriklerine rağmen rahatlatıcı, hafif bir parfüm. Hafif olmasına rağmen oldukça kalıcı olmasıyla dikkat çekici çiçekli, feminen muhteşem bir koku. Parfüm açılışı greyfurt ve mandalinanın meyveli canlı kokularından oluşuyor. Yoğun ve zarif yapıya sahip olan parfüm, ylang ylang, yasemin, gül, vadi zambağı ile çiçeksi, çekici ve feminen, meşe yosunu, patçuli, sedir ve iris ile de sıcak bir yapı kazanıyor. Kokunun akışında bulunan amber ve misk ise parfüme daha fazla gizem ve kışkırtıcılık katıyor.

Turunçgil, meşe yosunu ve ardıçın klasik karışımı ile Eau du Soir, zamansız bir klasik olmasının yanında, sıcacık kokusuyla soğuk kış günleri için son derece uygundur.

Eau du Soir; Kusursuz, mükemmel, bir şaheser. Ofis veya iş yemeği için hiç fark etmez hangi ortamda olursanız olun, kendinize olan güveninizin kokunuzla daha da arttığını hissetmeniz harika ve kaçınılmaz olacaktır.