Parfümde Çoklu Kullanım İmkanı

21-01-2021

 

 

Sadece dış özellikleri ile dikkat çekmeyip içeriği ile de dikkatleri celbeden kaliteli bir parfüm markasıdır Tester. Uzun süreli kullanım sağlayabilirsiniz. Çünkü kalıcı kokusu bulunur. Püskürttükten sonra vücudunuza eşit şekilde yayılır. Islaklık oluşturma. Gazlı bir içeriği bulunur. Sıkıldığı yerde dağılır ve elbisenize siner. Böylece uzun süre üzerinizden çıkmaz.

 

 Ter ve diğer dış ortamdaki kötü kokuları bastırmada ve yok etmede etkilidir. Farklı kokuları bulunur. Her ortama uygun bir kokusunu alabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda rahatlıkla fark edilmenizi sağlar. Çünkü kokusu etkileyici ve dikkat çekicidir.

 

 Şişesi dayanıklıdır. Elinizden düşse bile kolay kolay kırılmaz. Tester parfüm, güvenerek ve severek kullanacağınız orjinal parfüm markasıdır.

 

 Outlet Parfümleri

 

 Outlet parfüm markası, ideal ve kullanışlı bir içeriğe sahiptir. Farklı kokuları bulunan parfümü üzerinize sıktıktan sonra uzun bir süre daha hissetmeye devam edersiniz. Kolay kolay kokusu çıkmamaktadır. Kullanıldığı yerlerde ıslaklık oluşturmadığı için bolca sıkmanızda herhangi bir sakınca yoktur.

 

 

 Çok az miktarlarda kullanım olsa bile uzun süreli hissedilir. Farklı tasarımlarda şişelerde satılmaktadır. Püskürtmeli fısfısı vardır. Püskürterek bütün vücut bölgelerinize rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sağlık dostu olduğu için vücudunuzun bütün bölgelerinde kullanılabilir.

 

 Zararlı katkı maddesi içermediği için hassas bölgeleri tahriş etmez. Elbisenizin üzerinden veya altından uygulayabilirsiniz.