Dolce Gabbana K Edt Erkek Parfüm

01-06-2021

Dolce Gabbana, yine efsane bir kokuya daha imza atmış. Dolce Gabbana K Edt tarzı ile İtalyan havasını sunuyor. Anında İtalyan kırsalını ve Akdeniz'in öğle vakti güneşini birleştiren Dolce Gabbana, K Edt ile sıcağı kucaklayan, ormanlık Toskana tepelerinin taze toprak kokusunu uyandırıyor. Parfümün dış tasarımı da çok fazla etkileyicidir. Sade olduğu kadar gösterişli kapağı ile oldukça dikkat çeker.

Dolce Gabbana K Edt Parfüm Özellikleri

Turunçgiller, çiçeksi notalar, biberli notalar, odunsu notalar, tonka fasülyesi ve vanilya gibi koku içeriklerine sahiptir. Tatlı, şekerli, kremsi, pudralı, yumuşak, ferah, sucul ve ozonlu bir yapıya sahiptir. Odunsu-Aromatik koku grubuna ait bir parfümdür.

Üst Notalar: Narenciye, Kan Portakalı, Ardıç Meyvesi, Kakule.

Orta Notalar: Narenciye, Adaçayı, Sardunya, Lavanta, İncir Sütü, Pimento Biberi.

Alt Notalar: Sedir ağacı, Vetiver, Paçuli, Nagarmotha Ağacı Koku

Dolce Gabbana K Edt, kan portakal ve Sicilya limonunun narenciye tazeliğinin yoğun bir birleşiminden oluşup, adaçayı, berrak sardunya ve enerji veren lavandin ile, ardıç meyvesi ve ateşli pimento biberinin kıvılcımı ile duyguları canlandırıyor.

Dolce Gabbana K Edt, ormanlık yerlerin esintilerini ve sıcağı kucaklayan tepelerin taptaze toprak kokularının hissini uyandırmaktadır. Koku, Sicilya limonunu, kan portakalı ve narenciye tazeliğini ağırlıklı birleşimden oluşarak adaçayı, enerji veren lavandin, temiz sardunya, pimento biberi ve ardıç meyvesi ile duyguları canlandırmaktadır.

Daha sonra, vetiver ile bir araya gelerek, paçulinin esansının kokusu hissettirilmeden önce Dolce Gabbana K’yı kullanan çağdaş bir kralın doğuştan gelen karizmayı yoğun hale getirmek adına şehvetli sedir ağacı notaları gelmektedir. Dolce Gabbana K, yeşil kokan erkeksi çiçekler, odunsu notalar ve hafif baharatlar enerjik ve yumuşak bütünüyle oldukça beğenilen parfümler arasında yer almaktadır.

Notaların birbiriyle uyumu ve geçişleri gayet uyumlu ve ahenkle devam etmektedir. Kokunun yoğunluğu ve kalıcılığı gayet fark edilir şekildedir. Tene yayılımı ve akışkanlığı oldukça hızlıdır ve gün boyu rahat bir haldedir. Yine de istenildiğinde gün içinde tazelenebilir. Günlük kullanım için oldukça uygundur. Her türlü sosyal ortamlara uyum sağlayabilir. Tercihen ilkbahar ve yaz mevsimine uygun görünümdedir.