Parfüm Kullanımında Ne Belirleyicidir?

21-01-2021

İnsandaki anatomik farklılığı belirleyen bu etkenler parfüm kullanımında da belirleyici konumdadır. Bu belirleyicilik parfüm tercihinde en doğruyu yakalamakta da aynı zamanda başlangıç noktası oluşturması açısında dan önem teşkil eder.

 

  Parfümden Alınan Verim Neden Herkeste Farklıdır?

 

 İnsan yapısının temelde farklılığı ve orijinal yapısının yanında hayatının tekeli kendisinde olan insan vücuduna iyi bakması kötü alışkanlardan koruması ya da yeme içime gibi etkenler ya da aktivite eksikliği gibi olgular kaynaklı; vücut kimyasında ciltte dokunun yağlanması ve gözenekler meydan gelmesi ve cildin salgıladığı kimyasalların parfüm ile kombinasyonu da önem arz etmektedir.

 

 Bu hususlar ile ilgili gerekli çalışmaya yapmakta olan tester parfüm kişisel analizler neticesinde maksimum verim adına fizibilite yapmakta ve en iyi parfümü uygun fiyat ile müşterilerine sunmaktadır.

 

 Outlet Ürünler Sağlıklı mıdır?

 

 Outlet ürünler sağlıksız ve çakma diye bir kural yoktur. Outlet ürünlerde sadece az da olsa küçük bir deformelik olma vardır. Bir kasada çeşitli nedenlerle üç beş domatesin ezilmesi de aynı mantığa sahiptir. outlet parfüm kalite ve etkisinden hiç bir şey kaybetmemektedir. Görselliğinden küçük bir şey kaybetmesi ürünün bu sınıfta değerlendirilmesine neden olmaktadır.

 Parfüm İnsana Özgüven verir mi?

 

 İnsan hep başkaları ile iletişimde olduğundan yakın temas içerisinde bulunmaktadır. Bu da her nevi yakınlaşmada kokunun karşıya aksı ve onda uyandırdığı etkinin normal hayatta da pozitif entegrasyonudur. orjinal parfüm bu yönü ,ile kişinin imaj ve sosyal konumuna etki etmekte ve hayatına ivme kazandırmaktadır.