Hugo Boss In Motion Edt Erkek Parfüm

01-07-2021

Hugo Boss In Motion sportif ve mutlu erkeğin, taze ve şehvetli kokusu! In Motion Edt; Enerjik ve canlı haliyle aktif yaşam tarzını yansıtan erkeğin adeta kalitenin tam anlamıyla kendisidir. Güçlü ve kendinden emin olarak günlük iş yoğunluğunuzda zamanı tam olarak algıladığınız güzel boşluklarda bu koku, sizi tüm stresten uzaklaştırır. Kendinizi daha çekici ve karizmatik hissederken enerjinizin de keyfine varırsınız.

Hugo Boss erkeğine yaraşır kalitede ve etkide olan bu kokuyla herkes tarafından ilgi çekerken kendinizi de çok farklı hissedersiniz.

Boss In Motion Parfüm Özellikleri:

Baharatlı, Çiçeksi, Odunsu, Oryantal, Turunçgil koku grubuna ait bir parfümdür. 

Üst Notaları: Fesleğen, portakal ve menekşe yaprakları. 

Orta Notaları: Hindistan cevizi, pembe biber, tarçın, kakule. 

Alt Notalarıı: Sandal ağacı, misk, vetiver, odunsu aromalar.

Fesleğen çiçeği, pembe biber, tarçın ve sandal ağacı kulağa çok hoş geliyor değil mi? Bu oldukça ferahlatıcı baharat etkisiyle, kadınların dikkatini hemen üstünüze çekmesi muhtemel bir koku ile farkınızı yaratın. İlk sıktığınız andan itibaren, özgürlüğünüze özgürlük katacak Hugo Boss In Motion, vazgeçemeyeceğiniz bir koku sunuyor.

Bağımsız ruhların temsili olan parfüm, gün boyu içinizde bir kıpırtıyla dolaşmanızı sağlayacaktır. Kendi mutluluğunuzun etkilerini başkalarına da yansıtacağınız eşsiz güzellikte bir deneyim yaşatır.

Derinlerden gelen kakule özlerinin etkisi altına girmek, kendinizi yenileyen bir süreci de başlatacaktır. Kokuyla beraber huzurunuzun artması her açıdan daha verimli bir his uyandırır. Çekiciliğin sadece görüntüden ibaret olmadığını kokunuzla da yansıtabileceksiniz, günün her saati kullanabileceğiniz parfümünüzle farklı bir imzaya sahip olacaksınız.