Parfüm Almadan Önce Bilinmesi Gerekenler

21-01-2021

Parfüm Almadan Önce

 

 Kendinize yakışan, başkalarının sizi o kokuyla hatırlayacağı muazzam kokuyu bulmak için muhakkak gittiğiniz bir yerde elinizin arka tarafına tester parfüm sıkın. Vücudunuzda kan dolaşımının iyi olduğu bir bölgede sıktığınız koku yayılır ve sizin kokuyu daha iyi almanızı sağlar. Parfümünüzü karar verip aldıktan sonra kullanabileceğiniz uygulama bölgeleri; vücudunuzun nabız noktaları, boğazınızın taban kısmı, el bileklerinizin iç yüzü, ve son olarak dirseklerimizin iç, dizlerimizin ise arka yüzü uygulama bölgeleri arasındadır.

 

 Parfümümün Kalıcılığını Nasıl Sağlarım

 

 Sıktığınız kokunun daha uzun süre üzerinizde kalabilmesi için koku tabakası en önemli faktördür. Güzel bir duşun ardından kullanacağınız yağ spreyleri, masaj yağı, vücut kremi vücudunuzda koku katmanlarını oluşturur. Bu koku katmanının üzerine sıkılan outlet parfüm sizin sevdiğini bu güzel kokunun kalıcılığını arttıran bir etmendir.

 

 İçlerimizden bazılarının maalesef ki vücut kimyasalı sıkılan parfümün vücutta kalıcılık süresinin azalmasına sebep olur. Bu tarz durumlarda satın aldığınız parfümler orjinal parfüm olmasına rağmen parfümün kokusunun yok olma hızı artmaktadır. Bu tarz durumla karşılaştığınızda vücudunuzun asitliği fazlalaştıkça parfümüm kokusu o kadar çabuk vücudunuzdan silinir.