Orjinal Parfüm Mü Tester Parfüm Mü Kullanılmalı?

21-01-2021

 Şu hâlde, en doğru ürünü seçmek için iyi bir buruna sahip olmak gerek. Kaldı ki, öyle olsa dahi, içerideki hava değişince alınan kokular da değişecektir. İşte, tüm bu karmaşadan vazgeçen insanlar çoğu zaman kendi parfümlerden devam ediyorlar. Sonuçta orjinal parfüm içeriklerinin daha yoğun ve kalıcı olduğu da hesap edilirse durum değişmez. Zira güçlü kokular birbirine karıştığı zaman, her parfümün nitelikli özellikle teyit edileyemebilir.

 

 İşte bu gibi durumlarda, yeni bir parfüme para vermeden önce uyulması gereken bazı düzenler var. Bu düzenlerin başında elbette tester parfüm ve outlet parfüm geliyor. Keza bu ürünler, orjinaller ile birebir aynı içerik ve kokudadır. Bu sayede hem daha sağlıklı bir tercih yapmaya, hem de koku içeriğine ulaşmaya önayak olurlar.

 

 Peki Tester Parfüm, Orjinal Parfüm Yerine Kullanılabilir Mi?

 

 Bu sorunun cevabı kısmen, kısmen hayır. Çünkü tester ve outlet parfümler bir deneyim sunarlar. Bunlar, orjinal parfümler ile aynı şişede değil, tanıtım boyutlarında verilirler. Böylece, bir markaya ait ürünlerin hepsini deneyimleme şansı olur. Fakat, doğru kararı verene kadar kullanmak kişiye kalmıştır. Sonuç olarak; bir karmaşa yaşayanlar için, tester ve outlet parfümler aydınlatıcı olacaktır.