Lacoste Live EDT Erkek Parfüm

03-06-2021

Klasik, zamansız, beklenmedik, gençlik dolu, farklı ve oldukça şehirli bir koku.Çağdaş ve moda tutkunlarını kendine hayran bırakan eşsiz bir parfümdür. Uçarı biraz da kaçarı ve enerjik bir kokuya sahip Lacoste Live Edt anı yaşayanlar için vazgeçilmez bir koku vaat ediyor.Tüm cilt tipleri için uygunluğu oldukça dikkat çekicidir.

Parfüm şişesinin dış tasarımının da son derece modern çizgilere ve etkileyici bir tarza sahip olmasından dolayı içi kadar dışı da göze oldukça hoş görünüyor.

Lacoste Live Edt Erkek Parfüm Özellikleri:

Üst nota : Limon kabuğu.

Orta nota : Yeşil yapraklar.

Dip notada : Meyan kökü.

Erkeksi koku arayanları oldukça mutlu edecek bu parfüm limon kabuğu,  karışımından meydana geliyor. Lezzetli limon kabuğu dokunuşu, yeşil yaprakların hareketli çıtırtısı ile harmanlanıp, Meyan kökünün acı tatlı sıcaklığı ile bütünleşiyor.

Maskülen bir koku olmanın yanında hem de enerjik ve anı yaşayan bir yapıya sahip oluyor. Özellikle dip notalarda bulunan acımsı Meyan kökünün o hafif tonu ile modern bir tarza bürünüyor. Dış tasarımı ile de eşsiz bir deneyim sunan bu parfümü tercih etmeniz için çokça neden var. Çizgisi ve tarzıyla yeni kokunuz olmaya en güçlü adaylardan biri.

Üstelik içerisinde mevcut olan oryantal ve etkileyici kokular, karşınızdaki kişileri olduğu kadar karşı cinside parfümünüzle etkilemenizde oldukça etkili ve yardımcı olacaktır.Teninize olduğu kadar, kıyafetlerinizi de gün içinde istenilen sıklıkta kullanabilirsiniz.Tüm cilt tiplerine uygunluğu ile günlük kullanım için ideal bir kokudur.