Parfüm Kokusu Ten Kokusudur

21-01-2021

SİTENİN SAĞLADIĞI AVANTAJLAR

 

 Siteye baktığınız zaman en iyi parfümü almak için öncelikle tester parfüm isteyip denemeniz mümkündür. Bu parfümlerin orjinal parfüm olduğunu barkod numarasından anlamanız mümkündür.

 

 Orjinal parfümleri satın almak istediğinizde uygun fiyata outlet parfüm olarak almanız da mümkündür. Birçok markanın bulunduğu sitede orjinal parfümleri satın almak istediğinizde sitenin internet adresinden ya da mağazalarından satın almak da mümkündür. Beğendiğiniz parfümün testerini mağazadan ya da internetten uygun fiyata alıp deneme imkanı da sunmaktadır.

 

 ÖDEME VE İADE İŞLEMİ

 

 Satın aldığınız parfümlerin yedi gün içerisinde iade etme hakkınız da bulunmaktadır. Site hızlı kargolama imkanı ile kapıda nakit ödeme ve kredi kartı ile güvenli bir şekilde ödeme imkanı da sağlamaktadır. Ayrıca site bazı zamanlarda indirim yaparak her kesimdeki müşterilerine ulaşmasını sağlamaktadır.

 

 Siteden yaptığınız alışverişlerde kart bilgileriniz gizli tutulmaktadır. Ürünleri iade etmek istediğinizde 7 gün içerisinde iade atmak de mümkündür. İade edilen ürün siteye ulaştığında site, beş iş günü içerisinde ödemeyi tarafınıza gerçekleştirmektedir.