Kalıcı parfum

17-10-2022

KALICI PARFÜM

Mükemmel kalıcılığın peşinde

Mükemmel kalıcılığın peşinde olan insanlar dünyada genel olarak kalıcı kokuların peşindedirler. Mükemmel kalıcılığın peşinde olan kadın ve erkeklerin parfümlerinden bir kategori belirledik. Belirlediğimiz kategoriye göre araştırmamızı yaptık. Siz değerli baylar için en kalıcı kokuları derledik. Derlediğimiz bilgilerin sonucu olarak araştırdığımız tüm parfümleri eleyerek listemizde yer vermiş bulunuyoruz. Ayrıca yazımızda sadece erkek parfüm markalarına ve kalıcılıklarına yer vermeyeceğiz. Aynı zamanda yazımızda edp ve edt arasındaki farklara, edp ve edt ne anlama gelir, hangisi daha kalıcıdır ve en iyi edp erkek parfümleri nelerdir. Tüm bu soruların cevaplarını sizler için yazımızda açıklayacağız.

EDP Ve EDT Nedir?

EDP yani eau de parfüm b ile 20 arasında yoğun bir dozda parfüm yağı içermektedir. Normal ve sağlıklı bir parfümün olması gerektiği gibi bir gün içerisinde 6 saat boyunca kişini üzerinde kalabiliyor. Parfümlerin belirli notaları vardır. Bu notalar üç kademeden oluşur. Üst, orta ve temel olana kalp nota. Edp parfümlerde koku yavaş yavaş dağılmaya başladıktan sonra üst notanın kokusu geçmiş olur. Üst notanın alt kademesindeki orta nota kokuları üst nota etkisini kaybedince devreye girer. Altı saatin sonuna doğru kalp nota belirir. Edp üst ve kalp notaları Edt notaları ve de kokularına göre daha yoğundur. Yoğunluğu nedeniyle daha uzun süre dayanabilir.

Edt bir diğer değişle eau de toilette olarak yazılır. Edpye göre daha düşük doz olan b ile % 5 ila % 15 arasında bünyesinde parfüm yağı bulundurur. Edp kadar 6 saat kalıcılığı olmasada yine belirli bir süre olan 4 saat boyunca kişinin üzerinde kalır. Edt parfümler sadece parfüm yağı içermez. Aynı zamanda alkol de içermektedirler. Bu nedenle de kullanıcıların teninden çabuk buharlaşırlar. Birde Edtler gerçek yani orijinal parfümler değilse 4 saat dahi dayanmazlar. Üstelik teninizde alerji yapma olasılıkları veya astım rahatsızlığı olanlar için nefes darlığına sebep olabilirler. Bundan dolayı da sizlere önerimiz kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığı için orijinal tester parfümleri seçin. Orijinal tester parfüm seçen tüm müşterilerimiz, servet değerindeki bu parfümleri uygun fiyata aynı kaliteden almaktan gayet memnunlar. Sizlerde parfümlere servet ödemek istemiyorsanız bizlere ulaşın. Online mağazamız olan www.testerparfum.com üzerinden dilediğiniz ürünü seçerek güvenli bir şekilde sipariş verebilirsiniz. 

EDP Ve EDT ARASINDAKİ FARKLAR

EDP ve EDT arasındaki farklar birden fazladır. EDP yoğun parfüm yağı içerirken EDT parfüm yağının yanı sıra alkol de içermektedir. Hele bir de Edt parfümler sahte alkol içerirse ve satıcıya bu ürünleri pazarlayıp satarsa esnaf zarar edebilir. Esnafın zararı yanında siz değerli halkımızın sağlığı ile oynanmış olur. Bundan dolayı orijinal ve gerçek alkol içeren parfümler büyük önem taşımaktadır. Bazılarımızın önemsemediği parfüm kalitesi aslında hayati öneme sahiptir. Kullanılan parfümler kalitesiz ve merdiven altı, sahte olduğunda sadece size zarar vermez. Bu parfümler tüm dünyaya ve en önemlisi ozon tabakasına zarar vererek tabakanın delinmesine sebep olurlar. İşte bu kadar zararlı sahte parfümleri ne evinize alın ne de dünyaya ve kendinize zarar verin. Parfüm sizlere zarar verip dünyayı yıkmak için üretilmez. Toplum içerisinde doğal ter kokusunu gidermek ve aynı zamanda kişinin sağlığı ile oynamadan güzel kokulara sahip olmasını sağlamak için üretilir. Parfümün üretilme amacını taşıyan yalnızca gerçek ve orijinal parfümlerdir. Bunlarda ikiye ayrılır ve EDP, EDT olarak kategorize edilirler. EDP ve EDT arasındaki farkları belirttik. Parfümün genel üretilme amacından bahsettik ve hangisinin daha kalıcı olduğunu da yukarıda belirttik. Şimdi en iyi EDP erkek parfümlerini sıralayalım.

Paco Rabanne One Million Erkek Parfümü

2008 yılında Paco Rabanne firması tarafından piyasaya sürülen One Million erkek parfümü cesur, çekici ve baştan çıkarıcı erkeklerin parfümü olmayı ilk satışa sunulduğu günden beri sürdürüyor. Parfümün üst notaları greyfurt, nane ve mandalinden oluşuyor. Orta notası gül, tarçın ve baharat akorlarından oluşurken, kalp notası deri, amber, hint paçuli ve odunsu akorlardan oluşmaktadır. Tüm bu notalar sonucunda patfüm ilk sıktığınız an fresh sonrasında hoş ve çekici bir baharat ve odunsu koku bıramaktadır. Bu kokular sayesinde bulunduğunuz ortamda kadınların dikkatini çekebilirsiniz. Paco Rabanne One Million erkek parfümü oyunu kurallarına göre oynamayı seven ya da dikkat çekmek isteyen erkekler için idealdir.