Neden Tester Parfüm

21-01-2021

Tester erkek parfüm satın aldığınızda paranızı sokağa atmamış olacaksınız. Bir parfümü sadece birkaç kere sıkarak satın aldıktan sonra o parfümden daha sonra hoşlanmayabilirsiniz. Bu da parfüme verdiğiniz paranın çöpe gitmesine neden olacaktır. Bu tarz sorunlarla karşılaşmamak için yapmanız gereken tester parfüm almak ve belirli bir süre bu parfümü kullanmak olacaktır.

 

 Parfüm Nasıl Seçilir?

 

 Parfümü seçme konusunda sıkıntı yaşıyorsanız tavsiyelere uyabilirsiniz. Tester kadın parfüm alacağınız zaman parfümü hangi mevsimde ve hangi ortamda kullanacağınıza göre karar vermeniz gerekiyor. Bu nedenle de çoğu zaman birden fazla parfüm almak farklı ortamlarda uygun parfümleri kullanmada size yardımcı olacaktır.

 

 Yaz aylarında daha çok çiçek kış aylarında ise biberiye esanslı kokular tercih edilmektedir. İş hayatında ve toplantılarda gül, yasemin benzeri çiçek kokularına yönelebilirsiniz. Toplantılarda ve özel etkinliklerde ise portakal, kehribar ve benzeri esanslı kokulara yönelmeniz yeterli olacaktır. Bu kokuları doğru ortamda doğru bir şekilde kullandığınız zaman ortaya çıkan sonuca siz de inanamayacaksınız.