Kalıcı Bir Koku İçin Doğru Parfümü Kullanın

21-01-2021

Parfüm Nasıl Seçilir?

 

 Parfüm seçiminde ilk bakılması gereken mevsimdir. Yaz aylarında çiçek esanslı kış aylarında biberiye esanslı kokular tercih edilmelidir. Bu kokular mevsimle uyumlu olduğu için daha güzel kokmanızı sağlayacaktır. Ayrıca günlük kullanım, iş hayatı, toplantılar, özel davetler için de ayrı ayrı parfümlerin seçilmesi gerekiyor. Bu ortamlarda kullanılacak tester kadın parfüm belirledikten sonra bu parfümleri doğru bir şekilde kullanarak istediğiniz hoş ve kalıcı kokuyu kolay bir şekilde elde edebilirsiniz.

 

 Kalıcı Koku İçin Parfümü Doğru Yerlere Sıkın

 

 Parfümlerinizi satın aldıktan sonra uygulamayı doğru bir şekilde yapmanız gerekiyor. Tester erkek parfüm kullanımında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta parfümü fazla kullanmamak olacaktır. Parfümü boyun ve ense kısmına 20 – 30 cm uzaklıktan birer kere sıkarak kullanmanız gerekiyor. Eğer parfümü cildiniz üzerine sıkmak istemiyorsanız bu durumda yaka kısımlarına parfümü sıkabilirsiniz.

 

 Bu tarz bir kullanım parfümün gün boyu kalıcı olmasını sağlayacaktır. Ayrıca boyun bölgesine sıkılan parfüm çevrenizdeki her bölgeye yayılacak ve kokunuzun dikkat çekici olmasını sağlayacaktır. Siz de bu kullanıma dikkat ederek parfümlerden istediğiniz verimi alabilirsiniz.