En Çok Tercih Edilen Parfüm Kokuları

21-01-2021

 

En Çok Tercih Edilen Kadın Kokusu; Vanilya

 

 Farklı özler ve bitkilerin harmanlanması ile oluşan parfüm, özellikle güzel kokulu bitkilerin yağları ve tohumlarından elde edilmektedir. Vanilya mutfaktan kozmetiğe kadar hemen her sektörde kullanılan bir bitkidir. Sakin ve yumuşak kokusu insanı dinlendirerek uzak diyarlara götürmektedir.

 

 Özellikle de bir kadının teninde oldukça narin duran vanilya, son zamanların en çok tercih edilen kokusu olarak da adını başa yazdırmıştır. Siz de vanilya kokulu parfümleri test etmek için tester parfüm aracılığı ile de yararlanabilirsiniz. Tester kadın parfüm ürünleri ile kendinize ait kokuyu bulabilirsiniz.

 

 En çok Tercih Edilen Erkek Kokusu; Sandal Ağacı

 

 Öncelikle tester erkek parfüm ürünlerini kullanarak mağaza içinde size özel olacak olan kokuyu belirleyebilirsiniz. Özellikle günümüzde erkek parfümlerinde bitki özlerinin kullanımı daha çok artmış ve genellikle oda kokusu stilinde parfümler üretilmiştir. Erkek parfümleri üretilirken en çok kullanılan ürünler; tarçın, sandal ağacı, mandalina, kakuledir. Aralarında en çok tercih edilen koku ise Sandal Ağacı olmuş ve ilk sırada yerinin almayı başarmıştır.