Kadın Ve Erkeğin Vazgeçilmezi

21-01-2021

 

Bu tamamlayıcı görevi gören parfümleri, kendi şişelerinden kontrol etmemek adına, parfüm firmaları, tester parfüm üretmiştir. Kadınların kokuları seçerken kullandığı, tester kadın parfüm ve erkeklerinde seçim yaparken zorlanmamaları için yapılan tester erkek parfüm seçenekleri, tercih yapmayı kolaylaştırır.

 

 Herhangi Bir Koku Farkı Var mıdır?

 

 Birçok kadın ve erkeğin, gerekli alımı yapmadan önce baktıkları tester parfümler akıllara; orijinaliyle arasında koku farkı var mıdır? Sorusunu getirir. Tester parfümler; orijinal parfümlerin deneme ürünüdür ve bu kokuyu önceden deneyimleme fırsatını size sunar. Orijinal şişedeki koku nasıl ise tester parfümde de koku aynıdır, herhangi bir farklılık göstermez. Kokusunda herhangi bir hafiflik ya da ağırlık farkı yoktur. Tester parfümlerin, daha kalıcı ve daha yoğun olduğu söylemleri doğru değildir.

 

 Tester Parfüm Neden Tercih Edilmeli?

 

 Türkiye' de özellikle, satın alma gücünün azaldığı zamanlarda, parfüm tüketiciler; orijinali çok daha pahalı olması dolayısıyla, orijinal tester parfümleri almayı tercih etmişlerdir. Çünkü tester parfümler; koku rengi ve kalıcılığı açısından, orijinali ile aynıdır ve herhangi bir farklılık göstermez.

 

 Orijinal parfümün fiyatından %20 - %50 gibi daha ucuz olan tester parfümlerin daha ucuz olanlarına aldanmamak gerekir. Tester olarak aldığınızı sandığınız parfümler, birebir parfüm veya replika A kalite bir parfüm olabilir. Bu sebeple orijinalinin en fazla %50 daha iyi fiyatlı tester parfümü dışında, daha ucuz olan ürünleri satın almamalısınız.