Parfüm Adı Sizsiniz

21-01-2021

Kokunun Ezelden Beri Önemli

 

 Günümüzde pek çok parfüm şirketi kuruldu pek çok marka çıktı artık her yerde parfüm dükkanları mevcut sanki parfümler artık günümüzde önemliymiş gibi bir algı var. Ancak kokunun ne kadar önemli olduğunu tarihinden bile anlayabilirsiniz. Çok eski dönemlerde dahi çok güzel kokular üzerine çalışıldığını kanıtlayan pek çok belge var. Hatta çok güzel kokan erkek ve kadınların kendi kokusu parfüm yapılmak istenildiği için çok fazla çalışma yapılmış. Varın bir koku ne kadar önemli siz düşünün.

 

 Kendi Kokunuz mu yoksa Parfüm mü?

 

 Bazı insanlar kendi kokusundan memnun ve kendi kokusunun güzel olduğunu düşünerek parfüm kullanmak istemiyor. Ancak bu biraz dar bir bakış açısı olur çünkü insanların yediğinden tutun terlemelerine kadar pek çok etken kokusuna tesir ediyor. Her insanın kendine has kokusu vardır ancak ne kadar güzel olursa olsun her insan terleyebilir, pis kokular üstüne sinebilir vb pek çok durum yüzünden kötü kokar hale gelebilir.

 

 İşte bu yüzden parfüm kullanımı gerçekten çok önemlidir. Hem güzel hem kaliteli bir parfüm kullanarak bu sorunu halletmek gerekir. Bu sıkıntılara karşı insanların en fazla tercih ettiği tester parfüm hem etkili kokusu hem de üzerinizdeki ter veya pis kokuları sindirmesi ile çok fazla tercih ediliyor. Orjinal tester erkek parfüm veya tester kadın parfüm sıradan olmak yerine farklı olmayı tercih ettiğini kullanıldığında hissettirdiği çok açık.