Büyüyen Sektör: Tester Parfüm

21-01-2021

 

 

İnsanlar, tester ile parfümleri denemektedirler. Tester parfüm, doğru parfümleri bulabilmek için bize yardımcı olmaktadır. Tester parfüm bir çeşit deneme ürünüdür. Narenciye kokular, odunsu ve baharatlı kokular, çiçeksi ve meyvemsi kokular gibi çok fazla kokular vardır. Bu da bizim için yanlış tercihte bulunmamıza sebep olabilmektedir.

 

 Parfüm firmaları da bayan tester parfümleri ve erkek tester parfümleri üretebilmektedir. Parfüm şirketlerinin amacı, parfüm tercihini kolaylaştırabilmektir. Kokusu ne daha hafif ne de daha ağırdır. Parfümün orijinal şişedeki kokusu ne ise tesmerinki de aynıdır. Tester parfümlerinin ambalajlarında genellikle kapak olmamaktadır.

 

 Outlet Parfüm

 

 Deneme aşamasında olan insanlara outlet parfüm önerilmektedir. Tester gerçek bir parfümdür. Tester kullanılmamış olup kokuları tamdır. Outlet erkek parfüm uygun fiyatlar ile müşterilerine satılmaktadır. Outlet parfümü içerisinde çok avantaj barındırmaktadır.

 

 Orijinal Parfüm İle Farkı Var mıdır?

 

 Web sitelerinden tester parfüm satın almadan iyi araştırma yapmak gerekmektedir. Çünkü bazı firmalar sahte parfüm satışı yapabilmektedirler. Yasal olarak faturalı bir alışveriş yapılması uygun olacaktır. Tester parfümler ucuza alınmamalıdır. Orijinal parfümlere göre %25 ila %30 arasında daha ucuza satılabilmektedir. Orijinal parfümler ile karşılaştırıldığında testerin de şişeleri aynıdır.

 

 Tester kutusu, orijinal parfüm kutularına göre şeffaf ve sadedirler. İnternette parfüm satışlarına bakıldığında her yerde ucuza satıldığı görülmektedir. Ancak sahte satıcıların da piyasada olabilmektedir.