Erkek Parfümü Nasıl Seçilir?

21-01-2021

 Erkek Parfümü İçin Önemli Noktalar

 

 Bazı parfüm çeşitleri kalıcı olmayabilir. Bu parfümün kalitesiyle doğru orantılıdır. Kaliteli parfüm almak ise, bazen bütçenizi zorlayabilir. Bu nedenle tester erkek parfüm seçeneklerine yönelerek hem bütçenize uygun hem de kaliteli parfümleri alabilirsiniz.

 

 Erkek parfümlerinde seçeneklerin sınırlı olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak hiç de düşündüğünüz gibi değildir. Farklı kokuların farklı oranlarda karıştırılması sonucunda, birbirinden farklı içeriklere sahip erkek parfümleri elde edilir.

 

 Erkek Parfümü Alırken Dikkat Edilecekler

 

 Erkek parfümleri genellikle ferahlığı çağrıştıran kokular içerir. Bu kokular arasından zevkinize uygun olanı tercih edebilirsiniz. Size en uygun kokuyu bulmak için, tester parfüm seçeneklerine yönelebilirsiniz.

 

 Parfümü kıyafetlerinizin üzerine sıkmanız yerine, doğrudan teninize sıkmanız daha kalıcı olmasını sağlar. Parfümün teninize geçmesi gün boyu kokmaya devam etmesi açısından önemlidir. Kıyafete sıkılan kokular yalnızca o kıyafete doğru yaklaşılırsa duyulabilir.

 

 Gün boyu bir parfümün aynı oranda kokmaya devam etmesi güçtür. Saatler ilerledikçe parfüm kokusu da giderek azalır. Gün içinde tekrar sıkarak kokunun belirginleşmesini sağlayabilirsiniz.