En İyi Parfümü Seçmek Adına Tester Parfümlerin Seçilmesi

21-01-2021

 

Özel davetlere giderken ise daha ağır ve şatafatlı kokular tercih edilebilir. Parfüm alırken de dikkat edilmesi gereken bazı detaylar var. Özellikle tester parfüm seçenekleri kullanılarak orijinal parfüm kokuları da daha iyi bir şekilde hissedilebilir.

 

 Erkekler İçin Tester Parfüm Seçenekleri

 

 Erkek parfümleri genellikle sandal ağacı, baharat ve odunsu kokularından oluşuyor. Bu nedenle erkekler genellikle daha ağır ve keskin kokulu parfümleri kullanmayı seviyorlar. Bu nedenle erkekler de parfüm alırken tester erkek parfüm çeşitlerinden yararlanabilirler. Küçük şişelerde bulunan bu tester ürünler bir kaç dakika bilek üzerinde kaldığında koku iyice yayılır. Bu şekilde birkaç dakika bekledikten sonra ise parfümün kokusu da daha net bir şekilde hissedilir. Parfümün kokusu da daha iyi alınır.

 

 Tester Kadın Parfüm Çeşitleri

 

 Kadınlar için birbirinden güzel parfüm seçenekleri bulunuyor. Kadınlar genellikle çiçeksi, meyveli, şekerli ve ya fresh kokuları kullanıyorlar. Kişisel zevkler ve beğeniler doğrultusunda da doğru parfümler seçilmelidir. Aynı zamanda doğru teknikler ile birlikte en doğru parfümler seçilmelidir. Bunun için tester kadın parfüm ile kokular daha rahat alınır.