Parfümün Her İnsanda Farklılığı

21-01-2021

İnsanın dengeli beslenmesi ya da beslenmesi yağ dokusu, cildi, mustarip olduğu gibi hastalıklar farklılığı biçimlendirir. Bu da aynı eğitimde olduğu gibi seviye farkını ortaya çıkarmakta ve kullanılan üründen eşit verim alınmasını imkansızlaştırmaktadır. Bunda hem ürüne vücudun verdiği tepki hem de genetik ve yaşamsal tercihlerin etkisidir.

 

 Neden Aynı Etki Sağlanmamaktadır?

 

 Her insanda kullanılan ürünü etkileyici ve onu biçimlendirici koku izi bulunur. Bu kokuya neden olanlar genetik etkilerin yanında büyük itibari ile insanın kendisi kaynaklı olan yeme, içme, ilaç, stres durumu gibi faktörlerdir. Bu farklılığın neticesi olarak da tester parfüm her insanda farklı sonuç verecektir. Parfüm etkisinde cildin yapısı da oldukça önem arz etmektedir. Ciltteki fazla yağ tabakası ve gözenekler outlet parfüm den alınan neticeyi etkileyecektir.

 

 Yıllar Sonra Kokunun Farklılaşması

 

 Zamana bağlı olarak insanın anatomik yapısı da hali ile değişmektedir .Bunda hem kullanılan ilca ya da uyguladığınız farklı beslenme stilinin etkisi büyüktür. Bu nedenle orjinal parfüm kimya değişikliğinden bahisle insandaki etkisi zaman içerinde değişiklik göstermesi kaçınılmaz olacaktır. İlaç ve diyetin insanda yeni kimyasallar üretmesi kaynaklıdır.