Costume National Scent İntense Edp Ünisex Parfüm

19-04-2021

Kişiliğinden ödün vermeyen, özgüvenli karakterin tercih edeceği büyülü parfüm. Siyah yalın fakat güçlü, özel ve şık tasarımlı şişesi ile gözlere hitap eden göz alıcı bir parfümdür.

Aslında 2002 yılında bir kadın parfümü olarak ortaya çıkmıştır. İçeriğindeki üst notalarıyla, gizemi ve duyarlılığı yansıtan parfümün genel görüntüsü siyah ve çağrıştırdığı doku deridir.

Kuvvetli amber yapısı nedeniyle erkekler tarafından da oldukça beğenilmiştir. Costume National Scent İntense, kendini bağımsız ve özgür hissedenlerin kokusu olarak hem kadınların hem de erkeklerin seveceği ünisex bir parfüm olarak dikkat çekiyor.

Costume National Scent İntense Parfüm Özellikleri:

Baharatlı, Çiçeksi koku grubuna ait bir parfümdür. 

Üst Notalar: Çay, tarçın, elma, bergamot.

Orta Notalar: Ebegümeci, yasemin, kekik. 

Alt Notalar: Buhur, kehribar, paçuli, deri, sandal ağacı.

Costume National Scent Intense; Hafif şekerli ve yoğun bir kokusu bulunan parfüm, günlük hayatta kullanılabilecek özelliklere sahiptir. Tüm gün kalıcılık sağlayan, her mevsim kullanılabilir, oldukça fark edilebilir bir parfümdür.Costume National Scent Intense aşırı boğucu bir kokuya sahip olmayan, kalıcılığı yüksek, yoğun kaliteli bir parfümdür.

Gün içinde ferahlatıcı özelliğiyle rahatlıkla kullanabileceğiniz gibi, özel zamanlarda da kullanılabilir olması nedeniyle oldukça beğenilen bir parfümdür.Notalarında yer alan amber çiçeği ve yasemin, eşsiz deneyim yaşatarak baştan çıkarıcılığı, doruk noktasına çıkarmaktadır.

Zamansız bir enerjinin gizemini ve ışığını ifade eden kehribar ve ahşabın uyumunun yoğun kokusu ile erkekleri ve kadınları oldukça fazla etkileyecektir