Denemeyle Gelen Hoşnutluk

21-01-2021

Tester parfüm nedir?

 

 Parfüm firmalarının, satış öncesinde ürününü, müşterisinin deneyebilmesi için özel olarak ürettiği numulerdir. Birçok kozmetik şirketinin raflarında yerini alan tester erkek parfüm ve tester kadın parfüm seçenekleri, sizin, kokunuzu seçme konusunda daha rat bir yol izlemenizi sağlayacaktır.

 

 Tester parfüm kullanımı

 

 Tester parfüm kutularının üzerinde, deneme parfümü olduğunu gösteren yazılar mevcuttur. Yabancı olan bu yazılar, dillere ve han markaya ait olduğuna göre değişiklik gösterse de genel olarak şunlar yazmaktadır;

 

 - Tester

 - Testeur

 - Demoware

 - Demonstrasyon tester

 - Not for sale (satılık değildir)

 

 Bu tester parfümlerin şişeleri, orijinal parfüm şişeleriyle aynıdır. Tester şişesinde herhangi bir fark göremezsiniz. Sadece şişe üzerinde, yukarıda belirttiğimiz yazılar yazar. Tester parfümlerin bir kısmı kapaklıyken, bazıları da kapaksızdır. Bu durum, parfüm firmasına göre değişir. Bu deneme parfümleri, her yerde aynı görünüştedir. Orijinal şişesiyle aynı olmayan tester parfümlerinin, orijinal koku olmadığını anlayabilirsiniz. Örneğin; bir firmada kapaklı olan tester parfümü, diğer bir firmada kapaksız olamaz. Bu tarz ufak ipuçlarıyla, tester parfümlerin de orijinalliğini test edebilirsiniz.