Tester Parfüm Seçerken En İyi Ürün Nasıl Bulunur? Nereden Alınır?

12-05-2021

Yeni bir koku denenmek istendiğinde akla gelen ilk seçenek deneme ürünleridir. En trend erkek tester parfüm seçeneklerine buradan ulaşabilirsiniz. Bu noktada ise akla ilk gelen soru ise tester parfüm nedir olmaktadır. Detaylı bir şekilde tanım incelendiği zaman markaların parfümlerini tanıtmak için sundukları bir seçenektir. Böylelikle koku hakkında daha fazla bilgi sahibi olunmuş olmaktadır. Yeni çıkan kokular ile de tanışmak için güzel bir fırsattır.

Hem kadın hem de erkek dünyasında parfümün yeri tartışılmazdır. Sadece hoş bir koku değildir. Bir kişinin de tarzını yansıtan önemli aksesuarlardan biridir. Sıkıldığı andan itibaren kokusu ile pozitif düşünceleri de beraberinde getirmektir. Herkesin bir parfümde aradığı nitelikler ve içerisindeki notaların bileşimleri de farklıdır. Bunun yanında ise parfüm fiyatları da oldukça belirleyici bir etmendir. Bu nedenden dolayı son yılarda parfümlerde tester parfüm seçenekleri daha çok araştırılmakta ve kullanılmaktadır.

Orijinal parfüm ile notalarında yer alan kokuların nelerin hangileri olduğu başta olmak üzere bütün özellikleri aynı olduğu için tester parfümler dendiğinde akılda soru işaretleri oluşmamalıdır. Kalıcılık süresi, kokusunun gücü dahi birebir aynıdır. Çok rahat bir şekilde günlük hayatta kullanmak mümkündür. Fiyat olarak da daha ekonomik olması da en dikkat çeken özelliklerinin başında gelmektedir. Günümüzde ve gelecekte de tester parfümlerin daha çok tercih edileceği de açık bir şekilde görülmektedir.

Tester Parfüm ile Orijinal Parfüm Birbirinden Farklı Mıdır?

Orijinal tester parfüm konusu çok sık gündeme gelen bir konu olduğu için çoğu detayda yanlış olarak bilinmektedir. Orijinal parfüm ile arasında fark bulunmaktadır. Ancak bu farklar içeriği ve kokusu ile ilgili değildir. Aralarındaki farklar ise;

  • Sadece tek bir noktada farklılık bulunmaktadır. Bu nokta ise konuldukları kutularının farklı olmasıdır.
  • Miktar olarak aralarında hiçbir fark yoktur. Şişesinin kalitesi, görünüşü ve miktarı aynıdır. 
  • Bazı parfüm seçeneklerinde ise de orijinal şişeden farklı olarak tester parfümlerin şişeleri kapaksız olabilmektedir.

Bu yönler dışında beğenilen ve sevilen kokularda aranan her şey bulunmaktadır. Tester parfüm tercih etmenin sunduğu en büyük avantaj sadece daha ekonomik olması değildir. Aynı zamanda da dilediğiniz zaman farklı parfüm seçeneklerini deneme imkanına sahip olunmasıdır.

Orijinal Tester Parfüm Toptancıları

Tester parfümler hakkında ise özelliklerinden sonra sıra nereden alabilirim, nasıl bulabilirim sorularına gelmektedir. Bu konuda araştırma yapıldığı zaman çoğu parfümeri ya da parfüm satışı yapan firmada olmadığı görülmektedir. 

Tester parfüm satan siteler de piyasada yer alan çeşitli markaların tester parfümlerini bir araya getirerek bu alandaki talebi karşılamaktadırlar. Ama orijinal parfüme kıyas ile daha az üretilmeleri ve dönem dönem artan üretimler ile de değişiklikler yaşanabilmektedir. Son bir yıl içerisinde artan talep ile de tester parfümleri bulup satın almak daha kolaylaşmıştır.