Carolina Herrera Good Girl Dot Drama Edp Kadın Parfüm

30-06-2021

Carolina Herrera’dan Good Girl Dot Drama Edp ,güzel çelişkileri içinde barındıran modern kadının, şehvetli kokusudur. Hem tazelik hem de karanlık birlikteliğini sunan yenilikçi koku, şaşırtıcı bir şekilde kadının iç dünyasında ki karmaşıklığını yakalar. Good Girl Dot Drama; Şişe tasarımı yine her zaman ki Carolina Herrera imzalı stiletto tarzıdır. Stiletto topuğunun üzerinde beyaz noktalar sizi geçmişe götürürken, Carolina Herrera'nın o klasik elbiselerini anımsatacaktır.

Carolina Herrera Good Girl Dot Drama Edp Parfüm Özellikleri

Carolina Herrera’dan kadınlar için bir Amber ve Çiçek kokusu. Oldukça yeni bir koku olan Good Girl Dot Drama 2019 yılında parfüm dünyasına sunuldu. Bu kokunun arkasındaki tasarımcı Louise Turner'dır.

Üst Notalar: Badem, Limon, Kahve ve Bergamot.

Orta Notalar: Yasemin, Zambak, Azucena.

Alt Notalar: Tonka Fasulyesi, Kaşmir Ağacı, Vanilya, Kakao Kabuğu, Sedir, Pralin, Sandal Ağacı, Paçuli, Tarçın ve Misk.

Badem ve kahvenin verdiği canlılığın kokuya hükmedildi ile anında canlı hissiyata kavuşursunuz. Bademin yaseminin hoş çiçeksi kokusuyla buluşması ve tatlılığı sizi sararken, kakao ve kahve kokusunun verdiği tezatlık aynı anda iki duyguyu yaşatarak adeta size aynı bedende iki farklı kişiliği çağrıştırıyor.

Meyvemsi ve odunsu notaların buluşturan kokusuyla baş döndürücü güzelliğe sahiptir. Yaseminin tatlı ve çekici nitelikleri, Carolina Herrera Good Girl Dot Drama’ya parlaklığını ve dişiliğini verir. Daha koyu olan kısımı oluşturan kakao ve büyüleyici tonka birlikteliği kokunun değişik üç noktalarını vurgulamak için yaratılmıştır.

Kokusunu duyduğunuzda asla vazgeçemeyeceğiniz, ilk görüşte cazibesiyle aşık olacağınız, kokusuyla imzanızı oluşturabileceğiniz Good Girl Dot Drama Edp büyüleyici etkide ki parfüm yaz ve kış, gündüz ve gece dilediğiniz her an ve her zaman kullanıma uygundur. Sosyal ortamlarınızın her anı yanınızda olmaya aday kokunuz.

Çok güzel bir stiletto tarzı içinde efsanevi bir koku ile girdiğiniz her ortama bir iz bırakmaya ne dersiniz.Farkınız farklılığınız olsun işte o da Good Girl Dot Drama Edp içinde saklı sizi bekliyor.