Xerjoff Wardasina Edp Ünisex Parfüm

21-04-2021

Xerjoff Wardasina; Kadınlar ve erkekler için tasarlanmış Oriental Floral bir kokudur. Wardasina yeni bir koku olarak 2019'da parfüm dünyasına katılmıştır. 

Yoğun baharat kokularıyla ateşleyici bir cazibe, tatlı baharatlar ile dağ çiçeklerinin ahengi.  

Kokuların duyguları harekete geçirdiği bilimsel bir gerçekliktir. Bu kokuyla romantizmin ve şehvetin en üst noktalarını elde edebilir, farkınızı oldukça romantik bir şekilde yansıtabilirsiniz.

Xerjoff Wardasina Edp Parfüm Özellikleri: 

Erkeklerin ve kadınların birlikte kullanımına uygun olarak tasarlanan kokunun arkasındaki burun Chris Maurice'tir.

Üst Notalar: Bitkisel yeşil notalar.

Orta Notalar: Sedir ağacı, Paçuli, Bulgar gülü, İspanyol safranı.

Alt Notalar: Vanilya, Tütün, Misk.

Wardasina, Küçük gül anlamına gelen adını Bulgar gülünün büyüleyici kokusundan almıştır.Wardasina Xerjoff'un kokusu, İspanyol safranının ve tutkulu Bulgar gülünün belirgin aromasının gücü ve dağılımı ile başlar ve tüm bunların aroması, yanmış füme sedir ağacı ve meyve tütünü ile zenginleştirilir.

Nane kaba bir toprak hissi yaratırken, saf misk ve saf vanilya pürüzlülüğü düzeltir ve tabanı parlatır. Vardasina, füme sedir ve tütün ile karanfil gül rengi ile stabilize edilmiştir.  "Wardasina, çölde günbatımında güneş gibi, derin çiçeksi ve oryantal kokusuyla sizi var olduğu ilk andan itibaren etkiliyor."

Wardasina ile kalıcı etkiler bırakmak artık sizin elinizdedir. Büyüleyici gülün etkisini gün boyu hissedebilirsiniz. Bir kez kullandığınızda sizi de büyüleyecek ve vazgeçemediğiniz kokular arasına girecektir. Bu parfümün farklı geçişlerindeki notaların hepsi çok özel ve şık.Harika hissetmenizi sağlayacak Wardasina Edp Unisex Parfüm ile etkileyici gücünüzü yoğun bir şekilde gösterebilirsiniz.