Tom Ford Bitter Peach Edp Unisex Parfüm

22-06-2021

Tom Ford’dan, büyüleyici ünisex kokularından biri daha. Güçlü, zengin, iyi harmanlanmış, Bitter Peach Edp.Tom Ford, Private Blend ailesinin en yeni üyesi Bitter Peach'i sunar. Bitter Peach Edp, notalarında nektar enerjisinin baştan çıkarıcı cazibesi. Bitter Peach karanlığın içinde süzülen tatlı ve şehvetli hissiyatı ile oldukça cezbedici bir koku.

Bitter Peach, şişe tasarımıyla da oldukça ilgi çekiyor.  Şişesinin Renk tonu, şeftalinin o tatlı gölgelerini andırırken eski nostaljik cam şişelerden ilham alınarak tasarlanmış. Opak bir iç cila verilerek saydam ve opak renk de parfüm şişesine derinlik ve boyut kazandırılmış.

Tom Ford Bitter Peach Edp Parfüm Özellikleri

Tom Ford'dan Bitter Peach kadınlar ve erkekler için yeni bir koku.

Amber ve Vanilya ile muhteşem bir karışım olarak 2020 yılında parfüm dünyasına sunuldu.

Üst Notalar: Şeftali, Kan Portakalı, Kakule.

Orta Notalar: Rum, Konyak, Davana ve Yasemin.

Alt Notalar: Paçuli Yaprağı, Sandal Ağacı, Vanilya, Tonka Fasulyesi, Kaşmir, Benzoin, Labdanum, Styrax ve Vetiver.

Baş döndürücü Bitter Peach Edp kokusu,  şeftali ve Sicilya'nın kan kırmızısı portakal yağı ile açılış yapmakta. Tatlı içeriklere Kakule yağının baharatlı yapısı eklenince koku baştan çıkarıcı bir etkiyle oldukça mükemmel bir uyumu yakalıyor. Güneş çiçeği ve Davana yağının karşı konulmaz birleşimi ile akış da bütünlük sağlanıyor. Rum özü ve Konyak yağı ile derinlere doğru harmanlanıyor. Yasemin, zambak özü kokunun vurucu cezbedici noktasına vurgu yapmakta. Koku Notaları Sandal ağacı özü, benzoin ve cashmeran ile birleşerek içeriği daha da zenginleştiriyor.  Vanilya, tonka çekirdeği özü ve paçuli yağı ile Bitter Peach'in bağımlılık yapan o karşı konulmaz etkisi artıyor.

Her mevsime uygun bir koku formuna sahip olmakla birlikte tercihen, İlkbahar ve sonbahar ılık akşam kokusu olarak kullanılabilir. Uzun ömürlü kalıcılığı ile teninizde ki sıcaklığı uzun süre hissetmenizi sağlayarak oldukça mutlu ve keyifli hissettirir. Ortam ve mevsim farkı olmadan dilediğiniz an tazelemek için çantanızdan, yanınızdan eksik etmeyeceğiniz tamamlayıcınız olabilir. Mükemmel bir koku ile imzanızı yansıtmak için Tom Ford Bitter Peach Ünisex ayrım yapmadan sizi bekliyor.