Parfüm Kalıcılığını Arttırmak İçin Yapılması Gerekenler

21-01-2021

Parfümlerin Uygulanması Gereken Noktalar

 

 Birçok parfüm markası tester parfüm seçenekleri ile kullanıcıların diledikleri parfümü kullanmaları adına üretim yapmaktadır. Bir insanın kendi vücuduna uygun kokuyu bulması gerekir. İşte sizler de parfüm kalıcılığını arttırmak için öncelikle kullanmak istediğiniz kokuyu bilek bölgenize sürüp bir süre bekleyiniz ve bu parfümün teninizin orijinal kokusu ile bağdaşıp bağdaşmadığına bakınız.

 

 Bu uygulamadan sonra beğendiyseniz o parfümü kafa hizanızda havaya sıkarak kokunun hem kıyafetlerinize hem de üzerinize sinmesini sağlayabilirsiniz. Parfümün bileğe sıkılma nedeni ise kan dolaşımının en sık olduğu yer olmasıdır. Aynı zamanda eklem yerleri de bu uygulamayı yapabileceğiniz noktalardan biridir.

 

 Parfüm Uygulamaları

 

 Bir parfümün en kalıcı olduğu yer eklem yerleridir. Eğer sizler de orjinal parfüm tercih ediyor ve o parfümün kalıcılığını arttırmak istiyorsanız öncelikle eklem yerlerinize o parfümü uygulamalısınız.

 Çünkü taktir edersiniz ki parfüm firmaları zaman zaman parfüm outlet parfüm mağazalarında sizler için istediğiniz parfümü daha ucuz fiyatlar ile satmaktadır. Sizler de bu parfüm seçeneklerini tercih ederken o parfümün kalıcılığını arttırmak için farklı uygulamalar yapabilirsiniz.