Tester Veya Outlet Parfüm Nedir ?

21-01-2021

 Parfüm üretim amacı kötü kokuları bastırmak ve ortamı yaşanır hale getirmek içindi! Parfümler vazgeçilmez ürünlerimizdir. Orijinalleri olduğu gibi onların çeşitli taklit ürünleri de vardır. Bu ürünleri yani parfümlerin deneme ürünlerini ise tester parfüm denilmektedir. Bu ürünler daha çok mağazalarda alıcıların parfüm kokularını anlayabilmeleri için konulan örnek ürünlerdir.

 

 Outlet Parfüm

 

 Outlet parfüm daha çok parfümler arasında fiyat olarak daha uygun olan koku ve kimyasıyla daha özel olan parfümlerdir. Bunlar daha çok sürüm için çıkarılan ve sürümüyle daha çok satışı yapılan ürünlerdi. Outlet parfümler kokusuyla ve sağladıkları fresh nefesle insanlara rahatsızlık vermezler.

 

 Orjinal Parfüm

 

Orjinal parfüm ise birebir orjinal patentli markaların kendi ürünlerini piyasaya sürmelidir. Orijinal parfümler fiyat olarak daha farklı ve daha yüksektir. Kalıcı kokusu uzun süre gitmez. Ürün kıyafetlere hasar vermeyen dokuyu bozmayan kalitededirler. Kıyafeti ağartmayan ve leke bırakmayan ürünlerdir. Orijinal parfümler üretildikleri firmalar ya da sektörlere de kişilerin adlarını alırlar. Yılların deneyimi ile üretilen ve sağlık açısından testleri yapılan güzel kokulardır. Kalıcılığı uzun süre dayanan ve belli bir süre sonunda kötü kokuya dönüşmeyen özel üretimlerdir.