Tester ve Orijinal Parfüm Arasındaki Farklar

21-01-2021

 Tester Parfum

 Tester parfüm ürünü denetmek amacıyla üretilmiş küçük şişelerde bulunan parfümlerdir. Genel olarak ücretsiz dağıtılmak amacıyla üretilir.

 

 Çok pahalı parfümler ise uygun fiyata tester parfüm olarak da satılır. Tester parfüm kesinlikle sahte değildir, orjinal parfümlerin küçük boyudur.

 

 Outlet Parfum

 Outlet parfümler kesinlikle 0 orjinaldir, tester değildir. Outlet parfüm, ambalajı yani kutusu ezilmiş, şişesinde, kapağında şişesinde üretim esnasında kullanıma engel teşkil etmeyecek kadar kusurları olabilen ürünlerdir.

 

 Fiyat olarak orjinaline göre çok daha uygun fiyatta satılır. Tester parfüm gibi küçük boy değil, orjinal büyük boyda satılırlar.

 

 Orjinal Parfum

 Parfümlerin gerçek üretilmiş olan ve tam boyda olan ürünleridir. Bunlar gerçekten çok pahalı parfümlerdir. Aslında piyasada orjinal parfüm bulmak çok zordur. Gerçekten kaliteli ve güvenilir parfumeriden almak gerekir.

 

 Aralarındaki Farklar

 Yukarıda bahsedilen tüm parfümler aslında orjinal parfümlerdir. Birbirlerinden bazı küçük farkları vardır. Bunlardan bahsetmek gerekirse;

 

 • Tester parfüm boyut olarak farklıdır, küçük boy ürünlerdir.

 • Outlet parfüm herşeyi ile orjinal parfüme benzer tek farkı ambalajında herhangi bir kusur olmasıdır. Örneğin paketin yamulması gibi.

 • Orjinal parfüm ise normal boyda ve şekil olarak düzgündür. Ama diğerlerine göre daha pahalıdır.