Tester Parfüm Ve Doldurma Parfüm Arasındaki Fark

21-01-2021

Doldurma Parfüm

 

 Bu parfümler orjinal olmadığı gibi sağlık açısından birçok zararı vardır. Bu parfümlerin insan tenine zarar verdiği gibi kalıcılık konusu da tartışılır. Kalıcılığı çok fazla olmadığı için sürekli sürümü tekrarlanır. Kullanıcıların parfümde kokusuna önem verdikleri kadar kalıcılık özelliğine de çok önem vermektedir. Doldurma parfümün kalıcılığı az olduğu için kullanıcılarını tester parfüm satan yerlere yönlendirmektedir.

 

 Tester Nedir ?

 

 Bu parfüm orjinal parfüm firmalarının müşterilerine denettirmek için gönderdikleri ürünlerdir. Bu ürünler orjinal parfümün yarı fiyatına satılmaktadır. Bu parfüm orjinaldir. Sağlık açısından hiç bir kötü etkisi yoktur. Hem sağlık hem ekonomi açısından tüketiciye güzel bir fırsattır. Tester parfüme outlet parfüm de denilebilir.

 

 İki Parfüm Arasındaki Fark

 

 Şirketlerin müşterilerime denemesi için verdikleri tester parfümlerinin diğer parfümlerden tek farkı ambalajıdır. Bu parfümlerin diğer parfümlerin aksine kapakları yoktur. Bu parfümlerin kutuları beyaz ya da kahverengidir.

 

 Tüketici bu duruma pek fazla takılmaz. Çünkü önemli olan parfümün kokusu ve kalıcılığıdır.

 

 Bu parfümlerin kalıcılığı diğer orjinal parfümlerle aynıdır. Çünkü içeriği orjinal parfümle aynıdır. Bu da kalıcılık konusunda hiç bir fark göstermez.

 

Tester parfümlerin ve orjinal parfümlerin koku konusunda hiç bir farkı yoktur. Sevdiğiniz kokuları istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

 

 Parfümlerin boyutları da istediğiniz orjinal parfüm ile aynıdır. Bu parfümleri orjinal parfümden ayıran tek farkı ambalajıdır.