Teninize Uygun Olan Parfümü Seçin

21-01-2021

Tester parfümler parfüm üreticisi olan firmalar tarafından müşterilerin denemesi amacıyla üretilmektedir. Her parfüm her tende aynı izler bırakmadığı için, başkasın da beğendiğiniz parfüm sizin teninize uyumlu olmayabilir. Bu sebeple parfüm seçerken önce denenmesi gerekmektedir.

 

Teninize Uygun Olan Parfümü Seçin

 

Her parfüm notolara sahiptir. Dip, orta ve tepe olarak bilinen bu notalar parfümü sıktığınız andan itibaren teninizin sıcaklığı ile birleşerek farklı etkiler gösterir. Parfümü ilk sıktığınız da duyduğunuz koku ile bir kaç saat sonra oluşan koku aynı değildir. Bu sebeple parfümün teninizle etkiyeşime girmesine izin vermeniz gerekmektedir.

 

 Sevdiğiniz koku türleri üzerinden parfüm satın alabilirsiniz. Çiçeksi kokular seviyorsanız içerisin de lavanta veya portakal çiçeği bulunan kokuları tercih edebilirsiniz. Kokunun hafif olması kalıcı olmadığı anlamına kesinlikle gelmemektedir.

 

 Ayrıca orjinal parfüm kalıcılık seviyesi oldukça yüksektir. Yoğun ve ağır kokuları yaz aylarındansa kış aylarında tercih etmek daha doğru bir tercihtir. Piyasa da yüksek fiyata satılan birçok parfümün yerine outlet parfüm seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Orjinal parfüm alarak gün içerisin de sürekli olarak parfümünüzü tazeleme sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.