Sevgililer Günü Hediyesi

02-02-2021

"Seni seviyorum" demenin en güzel yolu olan Sevgililer Günü hediyesi için romantik, eğlenceli, teknolojik veya klasik hediyeler seçebilirsiniz. Kalpli paketler, aşk dolu notlar ve günün sembolü kırmızı renkle süslenen hediyeler, içten gelen sevgi sözcükleri ile sevgiliye ulaşmanın yollarından sadece bir kaçı.

Sürpriz organizasyonlar yaparak eşsiz bir atmosfer ile 14 Şubat’ı tarifsiz bir ana dönüştürebilirsiniz. Kabul etmek lazım bu organizasyon işlerini genellikle erkekler üstlenir.???? Diğer bir yandan da hem kadın hem de erkekler aynı hediye telaşını yaşarlar. Kalbinizin sahibine unutamayacağı bir jest hazırlamak elbet kolay olmayacaktır. Unutmayın illa pahalı olması gerekmiyor, küçük bütçelerle de özel hediyeler seçerek birbirinizi mutlu edebilirsiniz.

Sevgilinizin kişisel zevklerini, hobilerini, mesleğini, ihtiyaçlarını ve taleplerini göz önüne alarak hediye seçiminizi yönlendirebilirsiniz.

Hediye seçenekleri elbet çok, her zevke hitap edecek bir şeyler mutlaka bulacaksınızdır, burada parfüm seçmek isteyenler için özellikle ikili sevgili kombin setlerden seçmek isterseniz fikir verelim istedik.

Aynı kokuyu paylaşmak çoğunuzun hoşuna gidecek güzel bir hediye seti olabilir, ne dersiniz?

 

Tom Ford / Bay & Bayan Sevgili Kombin

Tom Ford / Black Orchid Edp

Unisex bir parfüm olan Tom Ford Black Orchid, siyah orkidenin büyüleyici kokusundan ilham alarak, sıcak baharatlar ve oryantal notaların harmanıyla tarif edilemez duygulara yelken açıyor. Çikolata ve vanilyanın tatlı bir hava kattığı Black Orchid, tutkularının peşinden giden modern kullanıcıların vazgeçilmez kokusu.

Tom Ford Velvet Orchid Edp Bayan Parfüm, eşsiz kokusuyla fark yaratıyor. Şehvetli ve kadınsı dokunuşlarla haz vadeden Tom Ford Velvet Orchid, çiçekli floral notalarıyla tazeliği simgeliyor.

 

Caroline Herrera / Bay & Bayan Sevgili Kombin

Carolina Herrera 212 VIP Edp Kadın Parfüm; büyüleyici ve seçkin notalardan oluşan fresh kokusuyla kendini her zaman özel hisseden kadınlara oldukça güzel duygular sunuyor.

Carolina Herrera 2010 yılında çıkardığı bayan parfümünden sonra, Carolina Herrera 212 VIP Men versiyonu ile odunsu ve oryantel notalara sahip kokulardan hoşlanan ve kendini her zaman özel hissetmek isteyen erkeklerin beğenisine sunuyor.

 

Jean Paul Gaultier /  Bay & Bayan Sevgili Kombin

Le Male Essence EDP Erkek Parfüm; yenilenmiş siluetiyle maskülenliğin yeniden yorumu. Yepyeni bir koku sansasyonu, baharatlı narenciyenin şehvetli deriyle ve nadide odunsu notalarla buluşması.

Jean Paul Gaultier Classique Essence De EDP Bayan Parfüm; yenilenmiş siluetiyle adeta kadınsılığın yeniden yorumunu yansıtır gibi. Odunsu notaların ağırlıkta olduğu kokunun krem şanti ve yaseminle buluşmasının verdiği yumuşak dokunuşlar yepyeni bir koku sansasyonu oluşturuyor.

 

Paco Rabbane / Bay & Bayan Sevgili Kombin

Paco Rabbane Ultraviolet Edp Kadın Parfüm; seksi ve feminen, egzotik ve benzersiz çiçeksi kokusuyla adeta ruhunuzu harekete geçiriyor.

Paco Rabanne Ultraviolet Man EDT Erkek Parfüm; maskülen, yoğun ve baştan çıkarıcı kokusuyla özgürlüğüne düşkün, aynı zamanda tutkulu ve modern erkeklere özel içeriğiyle adeta tutkunuzu açığa çıkarıyor.

 

Tom Ford / Bay & Bayan Sevgili Kombin

Tom Ford Jasmin Rouge Edp Kadın Parfüm; Tom Ford'un Seksi bir koku olarak tanımlanabilecek bir içerikle parfüm dünyasına sunduğu Jasmin Rouge, baştan çıkaran notalarıyla duyularınızı harekete geçirecek.

Tom Ford Tobacco Vanılle Deu Erkek Parfüm; notalarında taze bergamot ve nefis siyah kuş üzümünün uyumunu black truffle birleştirerek adeta duyulara hitap ediyor.  Baştan çıkarıcı çiçek kokuları ve zengin meyve aromalarının ahenkleri ile harmanlanarak, paçuli, tütsü ve vetiver ile dengeleniyor.

 

Davidoff / Bay & Bayan Sevgili Kombin

Davidoff Cool Water EDT Erkek Parfüm; okyanustan aldığı ilhamla derin bir tazelik hissi veriyor. En iyi erkek parfümlerinden biri olan Cool Water, maskülen karakteriyle öne çıkıyor. Taze çiçekler ve odunsu akorlarıyla ten ile adeta bütünleşiyor. Cool Water, enerjik, maceracı, güçlü ve seksi erkekleri çok güzel temsil ediyor.

Davidoff Cool Water EDT Kadın Parfüm; su gibi ferahlatıcı etkiye sahip taze bir kokudur. Mavi ve turkuazın ışıltılı tonlarında özel bir ambalaja sahiptir. Bu yarı saydam mavi suyla bağlantılıdır. Parfümün tepe notalarını köpüren suya dair floral içerikler, taze meyveler oluştururken, mayıs gülü, yasemin ve müge ile ahengi yakalıyor, zengin meyvalı, amberin bulunduğu notalar, süsen çiçeği, vetiver, sandal ağacı, ahududu ve şeftali ile dip notalarda buluşuyor.

 

GUCCI / Bay & Bayan Sevgili Kombin

 Gucci Guilty Pour Homme EDT Erkek Parfüm; Güçlü, çekici ve ne istediğini bilen erkeklerin ayrıcalıklı imzasını taşıyan Guilty Pour Homme, sıcak ve odunsu akorlar ile baştan çıkarıyor.

Gucci Guilty Pour Homme, kadınları kendine çeken güçlü bir mıknatıs gibi.

 

Gucci Guilty Edt Kadın Parfüm; Gucci Guilty, zeki ve cüretkâr kadını tanımlıyor. Guilty, oryantal ve sıcak notaları ile baştan çıkarıcı bir özelliğe sahip. İçeriğindeki meyveli ve çiçeksi akorlar hipnotize edici gücüyle Guilty, derin bir feminenlik sunuyor.

 

Hugo Boss / Bay & Bayan Sevgili Kombin

Hugo Boss Nuıt Kadın Parfüm; şehirli kadınların kimliğini oluşturacak özel bir seçim. Hugo Boss deneyiminin son ürünü olan Hugo Boss Femme Parfüm, aldehitler ve şeftali özleriyle zenginleşen kokusunu feminen çiçek nüansları ile sürdürüyor. Sofistike, zarif, modern ve çok şık bir koku olan Hugo Boss Nuit Pour Femme, gündüz bir toplantıda dikkat çekmenizi sağlarken romantik bir akşam yemeğinde de sizi göz alıcı kılan kullanışlı bir kurtarıcı.

Hugo Boss Man EDT Erkek Parfüm; güçlü, maskülen ve sofistike erkeğin vazgeçilmez kokusu. Boss Man tatlı baharatlı notaları ile seksiliği ve vazgeçilmezliği çağrıştırıyor.

 

Dior / Bay & Bayan Sevgili Kombin

Dior Homme İntense Erkek Parfüm; ağaçsı ve çiçeksi notaları ile modern erkeğin sofistike kokusu.

Dior J’Adore Bayan Parfüm; cömert ve iyi dengelenmiş bir çiçek buketi. J’Adore ile kadınlar için bahçeden gelen bir çiçek kokusu adeta rüzgar esintisine dönüyor. Bir efsane haline gelmiş duygusal ve rafine bir koku.

 

Hermes / Bay & Bayan Sevgili Kombin

Hermes Terre D'Hermes EDT Erkek Parfüm; Turunçgil ve taze baharat aromaları ile ferah ve daima özgür yaşamak isteyen erkeklerin kokusu gibi görünüyor. Terre D'Hermes teninize değdiği anda hayran kalacaksınız.

Hermes Jour D'Hermes EDP Kadın Parfüm; Hermes’in gün ışığını ve uyanışı ilham alan parfümü. Hermes’in  bu kokusu kadınların uyanışını ve kendini yeniden keşfetmesini amaçlıyor adeta.

 

Paco Rabanne / Bay & Bayan Sevgili Kombin

Paco Rabanne Lady Millione EDP Kadın Parfüm; Kendine güvenen, kendinden her anlamda emin olan kadınların parfümüdür, Paco Rabanne Lady Millione.

İstediği her şeyi elde edebilecek güce sahip, istemediği her şeyi de red edecek kadar cürretkâr kadınların sembolüdür. Parfümün şişesinin gold tasarımı da şıklığı seven ve zengin bir kişiliğe sahip olan kadınlar için son derece idealdir. Bu parfümü kullanan kadınlar hem eğlenmesini bilen hem de bir o kadar zeki kadınlardır. Bu yüzden Paco Rabanne Lady Millione tam bir efsanedir. Eğer göz kamaştırıcı görünüşünüzü tamamlamak isterseniz Paco Rabanne Lady Millione tam size göredir. Cazibeli yönünüzü ortaya çıkartabileceğiniz bu parfümle göz kamaştırıcı görünebilirsiniz.