Parfümünüzün İmzanız Olmasını İster misiniz

21-01-2021

Aradığımız parfümü bulabilmek için bir ön deneme yapmak gerekmektedir. Bunu tester parfüm ile kolayca yapabilirsiniz. Tester parfümler normal orjinal parfümlerden çok daha uygun fiyata satılan ve şişeleri gayet küçük olan deneme amaçlı ürünlerdir. Doğru parfüme karar vermek için orjinal parfüm almak yerine bu küçük parfümlerden deneme yapılabilir.

 

 Outlet Parfüm Nedir?

 

 Outlet parfümler de uygun parfüm almak isteyenlerin kurtarıcısıdır diyebiliriz. Çünkü bir outlet parfüm fiyatı orjinal parfümlerden çok daha uygundur. Nedeni ise parfümün kokusunda bir kayıp olmasa da şişesinde ya da kutusunda bazı deformeler olmasıdır. Yani outlet parfümler orjinal parfümler kadar değerlidir ancak bir takım hatalar nedeniyle daha ucuza satılabilirler. Outlet parfümlerin özellikle kapaklarında bir sıkıntı olduğunda fiyatları çok daha uygun şekilde satılmaktadır.

 

 Parfüm Nasıl Kullanılmalı?

 

 Parfüm hiçbir zaman kötü koku önleyici olarak kullanılmamalı. Aksine parfümümüzü her zaman temiz vücudumuza uygulamayız. Parfüm sıkmadan önce saçımızı ve makyajımızı yapmalı ve en son parfümümüzü temiz vücudumuza uygulayarak çıkmalıyız. Bazı parfümler ilk sıkım ile saatler sonra farklı etki yaratırlar.

 

 Bu nedenle parfümümüzü yanımızda taşıyabilir ve gerektikçe parfümümüzü tazelemeliyiz. Birden fazla parfüm kullanmayı seviyor isek aynı elbiseye yıkanmadan diğer parfümü sıkmamaya özen göstermeliyiz. Bu, kokuların karışmasına farklı bir koku meydana gelmesine neden olabilir.