Parfümler Hakkında En Sık Sorulan Sorular

21-01-2021

Parfümü Nereye Uygulamalıyım?

 

 Parfümünüzü her zaman elinizin arkasında test edin. Daha sonra, tester parfüm seçeneğini cildin iyi kan dolaşımıyla sıcak olduğu bir yere uygulayın. Çünkü ısı, koku aromalarını yaymaya ve büyütmeye yardımcı olur. Vücudun nabız noktaları, boğazın tabanını, bileklerin içinde, dirseklerin içinde ve dizlerin arkasında bulunan parfüm için mükemmel birer seçenektir.

 

 Kokumu Nasıl Daha Uzun Süre Koruyabilirim?

 

 Uzun süre kalıcı kokunun sırrı, koku tabakasıdır. Nemli ciltte duştan sonra kullanılacak masaj yağı veya kuru yağ spreyi, vücut kremi, ardından outlet parfüm aynı kokunun farklı formlarını kullanarak cilt üzerinde koku katmanları oluşturun. Her biri, en sevdiğiniz kokunun ömrünü arttırmak için diğerinin etkisini güçlendirir.

 

 Sıktığım Parfüm Neden Üzerimde Çok Kalmıyor?

 

 Maalesef bazı insanların vücut kimyası parfümün ciltten daha hızlı buharlaşmasına neden olur. Bu gibi durumlarda parfüm orjinal parfüm olsa bile cildinizde buharlaşma hızı üç katına, hatta dört katına çıkıyor. Bu noktada cildinizin asitliği olası bir suçludur. Cildiniz ne kadar asitli olursa, o kadar çok parfümü reddetme eğiliminde olur.