Parfümler Neden Kategorize Edilir?

21-01-2021

 Tester parfum ne demektir?

 Tester parfüm, orijinal parfümlerin kokularını müşteriye tanıtım amaçlı bulundurulan numune parfümlerdir. Üzerinde tester parfüm yazısı bulunan bu parfümler kesinlikle orijinal parfümlerdir. Sadece müşterilere kokusunu tanıtım amaçlı olduğundan dolayı şişesi farklılık gösterebilir.

 

 Firmalar neden tester parfüm tercih ederler?

 Tester parfümlerin orijinal parfümlerden bir farkının olmayışı satış yapan firmalara ve tüketiciye hem maddi hem hız olarak kolaylık sağlar.

 

 Tester parfüm olmasa ne olurdu?

 Tester parfüm kullanılması hem satıcı hem de tüketici için kolaylık sağlar. Eğer tester kullanılmasa parfüm alacak kişi satın almadan kokusunu bilemeyeceğinden dolayı hem marka sahibi firmadan memnun olmayacak.

 

 Outlet parfum nedir?

 Tester parfüm gibi orijinal olup üretici firmadan kaynaklı şişeleme de oluşan küçük çaplı sorunlardır. Bu parfum fiyatları orijinal parfümlerden çok daha ucuz fiyatlara piyasada bulunabiliyor olması outlet parfümlere rağbeti attırıyor. Outlet parfüm satıcı firmalardan ulaşılabileceğiniz gibi internet ortamından da kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

 

 Orijinal parfum nedir?

 Marka sahibi firmaların piyasaya seri numaraları ile sürdükleri markanın ismini taşıyan parfümlerdir. Orjinal parfüm uzun süre kalıcılığı ve güzel kokularıyla müşterilerinde bir albeni sağlar. Herhangi bir sağlık problemleri ile karşılaşmamak için sağlık bakanlığı onaylı orijinal parfüm kullanmak tüketicilerin faydasına olacağı unutulmamalı.