Parfümde Nota Ve Etkisi

21-01-2021

 Parfümde Nota Ne Demektir?

 

 Parfüm kullanımında karşılaştığımız bu terim kokuyu meydana getiren bileşenleri yoğunluk ve işlev açısından derecelendirilmesidir. ilk 15 dakika içerisinde alınan koku üst nota olarak ifade edilmektedir. 1 ya da 2 saat içerisinde kendisini hissettiren koku orta nota olarak isimlendirilir ve parfümde merkez ya da kalp fonksiyonundadır.

 

 Alt nota ise parfümün kokusunda etkisi olmayıp; kalıcı nitelikte ama pahalı olan kesimidir. İnsanın parfüm seçiminde en etki ve öncü konumdaki tester parfüm bu eksende en doğru parfümü seçmenize yardımcı olmakta ve bütünleşmenize aracılık etmektedir.

 

 Parfümde Kalite Olgusu

 

 Parfüm insanın tarzını stilini ve imajında gösterge olan bir realitedir. Bu inkâr edilemez ve yadsınamaz niteliktedir. outlet parfüm etkisi ve hiç bir şey kaybetmeyen özelliği sayesinde tarzınızı yansıtacaktır. Sonuç odaklı insanlar görselliğe değil her noktada işleve önem verirler.

 

 Pahalılık ve Markalı Parfüm

 

 Kişinin; özellikle de erkeğin giyim kuşamının yanında kullandığı aksesuarlarda hep merak edilir ve dikkatle takip edilir. Bu tespih, yüzük, sigara, saat gibi çeşitli aksesuarların yanında kullandığı parfümde bu kategoride değerlendirilmektedir. orjinal parfüm insana ayrı bir hava ve enerji kamasının yanında sunduğu kalıcılık ve sağlıkla da etrafınızda saygı duyulmanıza da neden olur.