Parfüm Çeşitleri Arasındaki Ufak Farklar

21-01-2021

Parfüm Çeşitlerini Biliyor musunuz?

 

 Kullanım aşamasında şişesinde herhangi kusur olmayan ancak kutusu ezilmiş olan parfüm çeşidine outlet parfüm denir. Eğer kutu takıntınız yoksa bu çeşidi tercih edebilirsiniz. Çünkü koku kalitesi hakkında karşınıza herhangi bir sorun çıkmaz.

 

 Bu iki çeşit arasında arasında kardeşçe bir fark bulunuyor. Çünkü tester parfüm orijinal parfümlerin numuneleri olarak biliniyor. Bir müşteri parfüm almadan önce numuneleri deneyerek doğru kokuyu bulabiliyor. Dolayısıyla bir koku almadan önce minik seçenekler denemeniz mümkün.

 

 Orijinal Parfüm Nasıl Anlaşılır?

 

 Orijinal  şişeler her zaman iyi korunması adına özel üretilen beyaz kartonlarda muhafaza edilir. Bu şekilde kırılma gibi orunların önüne geçilebilir. Kutu üzerindeki ufak detaylar da oldukça önemli. Parfüm markasının amblemini mutlaka içermelidir. İnternet üzerinden orijinal parfüm şişelerini dikkatlice incelemeli, alacağınız şişenin aynısı olmasına özen göstermelisiniz. Orjinal parfüm ürünlerindede çok fazla renk kullanılmaz. Parfümde renk tonu yoğunsa sahte olabilir. Bu detaylar orijinal ürün almanıza yardımcı olacaktır.