Orjinal Parfüm Uygun Fiyata Nasıl Alınır?

21-01-2021

 Parfüm seçerken doğru kokuyu bulabilmek için acele etmeyin. Parfümde belli notalar hemen duyulmamaktadır. Koku piramidindeki en uç nokta ilk olarak hissedilecektir. 15 dakika kadar sonra diğer notalar kendini hissettirmeye başlar. Piramidin en altındaki notalar ise parfümün kalbi olarak nitelendirilir. Bu noktalar parfümün gerçek kokusu ve kalıcılığını sağlayan notaları olmaktadır. Mümkünse seçim yaparken tester parfüm iç bileklere uygulanmalı ve biraz beklenmelidir.

 

 Parfümler kişisel kullanımda önemli olduğu gibi etkili de bir hediye seçeneğidir. Özel günlerde marka bir parfüm hediye almak herkesin hoşuna gitmektedir. Fakat parfüm ekonomik olarak biraz maliyetli bir seçenek olabilmektedir. Bu durumda outlet parfüm ekonomik fiyatları ile dikkat çekmektedir. Hem orjinaldir hem de daha ucuzdur. Bu ürünler şişe dolumu sırasında hafif defo görmüş ürünler olmaktadır. Bu nedenle orjinal parfüm fiyatlarından daha ucuza satılabilmektedir.

 

 Daha uygun fiyatlarıyla dikkat çeken outlet ürünler tamamen orjinal olmaktadır. Koku içeriği birebir aynı olan ürün firmanın defo nedeniyle uygun fiyatlara sunduğu ürünlerdir.