Giorgio Armani Si Intense Edp Kadın Parfüm

29-03-2021

İtalyan zerafetindeki son nokta. Siyah şişedeki modern feminenliğin sınırlarını zorlayan Giorgio Armani Si Intense Edp! Sì Eau de Parfum Intense, tutkulu, yumuşak, güçlü, iddialı oldukça kadınsı bir koku.Armani kadınının şehvetli ve zarif yönleri Sì Intense’nin güçlü yoğun kokusunda saklı...

Giorgio Armani Si Intense Edp Parfüm Özellikleri:

İpeksi frezya ve yoğun bir şipre birlikteliğinin muhteşem uyumu ile son derece baştan çıkarıcı bir kontrast yaratılmıştır.

Üst Notalarda:  siyah frenk üzümü, turunç, bergamot ve fresia.

Orta Notalarda: mayıs gülü, neroli, artemisia ve osmanthus.

Alt Notalarda: aldehitler, paçuli, odunsu notalar ve vanilya.

Armani Si, 2013 yılında tatlı bir kuşburnu, gül ve vanilya kokusu olarak parfüm dünyasında yerini aldı. Armani, 2014 yılında geliştirilmiş yeni versiyonu olarak Si Eau de Parfum Intense'ı tanıttı. Tasarlanan bu yeni versiyon Si için cesur ve risk almaktan korkmayan güçlü ve tutkulu bir kadın ilham alındı. Böyle bir kadın çok karizmatik, kendine güvenen, bağımsız ve sofistike olarak düşünüldü ve daha yoğun daha zengin Si Intense, modern bir şipre kokusu olarak sunuldu.

Siyah frenk üzümü akorları ile açılış yapan koku, ipeksi bir frezya dokunuşuyla taze mandalina ve bergamot notaları ile buluşuyor. Notaların akışı davana ve osmanthus akorları, Mayıs gülü ve neroli özüyle bütünleşerek gelişiyor. Tabanda paçuli, vanilya, ambroksan ve odunsu notaların uyumuyla son buluyor. Kesinlikle siyah şişesiyle uyumlu derin bir koku.

Si Intense, dişiliğin zarafetini, esnekliğini, akıcılığını, güç uyandıran bir tavırla bütünleştirebilen bir parfüm olarak oldukça etkileyicidir.