Müşterileri İle Özdeş Parfüm

21-01-2021

 

Özensiz, ürün ve marka kimliğini yansıtmayan, hitap edilen hedef kitle ile özdeşleşmemiş, kötü bir marka imajını yansıtan algı ilk etapta dış görselde kendini gösterir ve müşteri farkındalığına etki eder.

 

 Parfüm alırken ürün hakkında oluşacak ilk intiba bu nedenle önemlidir. Eğer bir parfüm alacaksanız ve o parfümün şişesi veya kutusu sizi memnun etmediyse onu alıp almama konusunda tereddüde düşmeniz gayet normaldir. Çünkü dış görseli iyi olmayan ürünün içerik kalitesi de şüphelidir.

 

 Parfüm Alırken Dikkat Etmek Gerekenler

 

 Tester parfüm, dış ürün özellikleri ve içerik özellikleri ile bir müşterinin tüm algısını olumlu etkileyebilecek unsurlarla donatılmıştır. İlk göze çarpan etkileyici unsurlar, kullanım süresince devam eder ve genel bir müşteri sadakati ve memnuniyeti oluşturur.

 

 Orjinal parfüm markalarının ayırt ediciliğinin en önemli işaretleri de dış etiket ve ambalajda gizlidir. Taklit edilemeyen markaların paket ve etiket özellikleri de taklit edilemez. Bu nedenle iyi bir markanın sadece içeriği değil aynı zamanda dış özelliklerinin de o marka ile özdeş ve kimliğini en iyi şekilde ortaya koyan tasarımlarla yapılmış olması gerekir.

 

 Outlet parfüm, şişesi ve kokusu ile müşterileri ile özdeş ve bütünleşik bir marka kimliği sunuyor.