Fark Yaratmanın Yolu Var

21-01-2021

Birisinin çok beğendiği bir kıyafeti bir başkası hiç beğenmeyebilir. Fakat koku bu konuda en risksiz yoldur. Mesela bir tuvalet kokusu herkes için kötü algılanır. Bir çöp kokusu herkes için kötü algılanır. Dolayısıyla koku konusunda insanlar için duygular daha nettir. Bu yüzden kokunuz gerçekten güzel olursa hemen hemen bütün insanlar bundan etkilenir.

 

 Güzel Kokmanın Şartları

 

 Kokunun önemini bilen ancak parfümün önemini bilmeyen biriyseniz mutlaka vereceğim tavsiyeleri mutlaka hafızanıza kazıyın. Seçeceğiniz parfümün önemi en az kokunuz kadar önemlidir. Çünkü her güzel parfüm iyi parfüm değildir.

 

 Güzel kokmak isteyen bir kişi öncelikle kaliteli bir parfüme sahip olmalı. Kaliteli bir parfüm de ilk olarak orjinal olmasından başlar. Ayrıca parfümler zamanla yarışır. Üstünüzdeki güzel koku bir anda yok olsun istemiyorsanız ve sürekli güzel kokmak istiyorsanız mutlaka kalıcı parfümlere yönelmelisiniz.

 

 Güzel kokmanın bir diğer şartı ise birden fazla parfümün karışmamasıdır. Kokuların karışması birbirinin etkisini yitireceğinden hem de koku karışımı olacağından ortaya kötü bir koku çıkacaktır. Hem orjinal, hem kaliteli parfümlerin bulunduğu tester parfüm güzel kokuyu bulmanın kolay bir yolu gibi gözüküyor. Ayrıca tester erkek parfüm çeşitleri ve tester kadın parfüm çeşitleri ile çok fazla kokuya sahip olmaları onları bir adım daha öteye taşımakta.