Duyguların Başlangıcı Koku

21-01-2021

 

 Bu aynı zamanda kokunun hafızaya işlediğinin bir kanıtıdır. İşte bu yüzden hepimiz arkadaşlarımızın, sevgilimizin, ailemizin kokusunu da istemesekte hafızamıza kazıyoruz. Peki hangimiz birilerinin hafızasında kötü bir koku olarak kalmak ister?

 

 Akılda Kalmanın Püf Noktası Koku

 

 Hafızamızda pek çok yerin ve kişinin kokusunun bulunduğuna hem fikirsek neden akıllarda kötü bir koku olarak kalalım. Mesela bir koku duyulduğunda akıllara sizin gelmeniz bu onun kokusu denmesi muhteşem bir şey değil mi ? Bütün bunlar için tek bir şey yetiyor o da güzel bir kokuya sahip olabilmeniz.

 

 İşte burada iş tamamen zevkinize kalıyor. Peki ya ama zevkiniz kötüyse? O zamanda kaliteli parfümlerle durumu kurtarabilirsiniz. Bu anlamda tester parfüm önemli bir yer kazanabilir hayatınızda. Çünkü tester erkek parfüm veya tester kadın parfüm insanlar tarafından en çok beğenilen parfümlerden.

 

 İyi Parfümün Sırları

 

 Parfümünüzün çok güzel kokması kalıcı olmadıktan sonra hiç bir şey ifade etmez. O yüzden iyi bir parfüm güzel kokmasının yanında kalıcıdır. Dolayısıyla iyi bir parfümün en önemli sırrı güzel kokması ve kalıcı olmasıdır. Tester parfümün kalıcılığı sayesinde hem etki alanınız genişlerken hemde parfümün uzun süre bitmemesi büyük bir avantaj olmakta.