Bvlgari Le Gemme Men Malakeos Edp Erkek Parfüm

12-07-2021

Bvlgari, bugüne kadar üretmiş olduğu karakter sahibi parfümleriyle de hem zarif kadınları hem de şıklığa önem veren erkekleri birer mücevher haline getirmeyi başardı. Şimdi ise bu bilindik marka, beyefendilere adamış olduğu Le Gemme koleksiyonuyla baş döndürmeye devam ediyor. Bvlgari Le Gemme Men Malakeos, erkeksi kokusu ile yenilikçi ve modern yapısı ile farkını yansıtıyor.

Çarlık Rusya'nın ihtişamının ve zenginliğinin Ural Amblemi Malakit. Malakit taşının sonsuz yeşili, Ural ormanlarının bol iğne yapraklı yeşili içinde bulunan doğanın şifasını ve refahını yayarken Le Gemme Men Malakeos’a ilham kaynağı olmuş. 

Seksi ve kendine güvenen erkeklerin tercih ettiği bu parfüm, erkeksi notaları ile çevrenizdekilerin akılında kalıcı bir etki bırakmanıza yardımcı olacaktır. 

Bvlgari Le Gemme Men Malakeos Parfüm Özellikleri 

Yeşilin tonları ile süslenen Malakeos; doğada iyileştirme özelliğiyle bilinen malakit taşından ilham alınarak oluşturulmuş. Aşk Merdiveni bitkisinin modern notalarının yanı sıra, ferahlatıcı ıtır, lavanta, meşe yosunu, misk ve Gayak yağı gibi bitkileri de bünyesinde barındırıyor. 

Le Gemme Men Malakeos Jacques Cavallier tarafından tasarlanan oldukça etkileyici Fujer Misk koku ailesine ait bir parfümdür. Malakeos 2016 yılında parfüm dünyasına sunuldu. 

Üst Nota: Meşe yosunu, lavanta, taze baharatlar.

Orta Nota: Sardunya, kakule, gül.

Alt Nota: Misk, gayak yağı. 

Hafif naneli meşe yosununun harika bir çekimiyle açılışı yapan koku daha sonra kalp notasında Guatamala Kakulesi sizi karşılarken, sonra fougere tipi lavantanın notalarına geçilir. Sonunda turunçgil ambroksanı aksanı dokunuşlar ile güzel bir misk ile bitişe geçerek sonlanır. Teninizde oldukça cezbedici izler bırakır. Seksi, güçlü ve oldukça erkeksi. 

Le Gemme Men Malakeos; Eşsiz bir deneyim yaşamanızı sağlayacak çarpıcı ve baskın kokuları ile bağımlısı olacağınız bir parfümdür. Etkileyiciliğini her ortamda fark edeceğiniz Bvlgari Le Gemme Men Malakeos Edp’nin kokusu, meşe yosunu ve lavanta kokusunu da içinde barındırıyor. Ferah ve maskülen kokusu ile size özgüven katacak bu koku, ahenkli notaları ile imza kokunuz olacak.