Cilt Ve Parfüm Uyumu

21-01-2021

Somut manada ele aldığımızda insanın genetik yapısının yanında daha sonra insanın tercihleri kaynaklı beslenmesi, yaşadığı ortam, hamilelik, ilaç kullanımı, hastalık gibi insan vücudunda değişiklik etkisi gösteren pek çok etken buna sebeptir.

 

 Cildin Parfüme Etkisi Nedir?

 

 Parfüm kimyasal bir ürün olup insanın cildinin salgıladıkları da kimyasal niteliktedir. Bu nedenle aradaki uyumda bire bir korelasyon vardır. Aynı zamanda parfümdeki kalıcılıkta da cilt tipinin büyük fonksiyonu bulunmaktadır.

 

 Parfüm içerik olarak alkol ve bir dizi aromatik yağ ve sudan meydana gelmektedir. Bu nedenle parfüm tercihiniz mutlak surette cildiniz ile ahenkli olmalıdır. Müşteri odaklı hizmet veren tester parfüm taleplerinizde bu huşu da dikkate almakta ve size en uygun ürünleri kaliteden taviz vermeden makul fiyatla sunmaktadır.

 

 Parfümde Kalıcılık Sağlanabilir mi?

 

 emiz bir cilde sıkılan parfüm her zaman alıcılığın artmasına yardımcı olur. Nabzınızın hissedildiği yerlerde sıkmak da kalıcılık noktasında önemlidir.

 

 Buna somut olarak kulak arkası ense, dirsek içi, bilek, boyun örnek gösterilmektedir. Kullanımınıza sunduğumuz outlet parfüm de aynı etkiyi gösterecektir.

 

 Parfümde Doğallık ve Orjinallik

 

 Parfüm kullanımının bir statü simgesi olması ve başkaları nazarında dikkate alınması orjinal parfüm kullanımı için en önemli gerekçedir.