Victoria Secret Bombshell Nasıl Bir Koku?

10-05-2023

Victoria secret, iç çamaşırı ve dış giyim alanlarında markalaşmış ve tanınmış kuruluştur. Kıyafetlerin yanı sıra çıkardığı parfümle de öncü markalar arasına girmeyi başarmıştır. Kadınlar için üretilen bu parfüm daha çok çiçeksi ve meyveli aromaları bir arada hissettirmektedir. Kullanıcıları tarafından oldukça sevilen bu parfüm, özellikle yaz aylarının vazgeçilmezi haline gelmiştir. Hafif ve bir o kadar da etkili yapısıyla gün boyu teninizde kalacaktır. Dirsek ve bilek içleri, kulak arkası ve boyun gibi belli başlı kısımlara sıkıldığı taktirde etkisini daha fazla gösterecektir. Her yaştan kadınların tercih ettiği Victoria secret, özellikle genç hanımların ilgi odağı haline gelmiştir.

Kadın parfüm önerileri arasında üst sıralarda yer alarak herkesin mutlaka denemesi gereken parfüm çeşididir. Şık ve modern tasarımıyla da kalitesinden taviz vermemektedir. Pembe rengin şişeye bıraktığı etki de onu havalı ve estetik hale getirmiştir. Genellikle 100 ml şeklinde satılan bu parfümü uzun süre kullanabilirsiniz. Sönmeyen freş bir kokuya sahip olan bu parfüm ilkbahar ve yaz aylarında çok daha fazla kullanılmaktadır. Temizlik ve duş etkisi yaratan Victoria secret bombshell, parfüm koleksiyonlara renk katacaktır.

Victoria Secret Bombshell Notaları

Victoria secret, uyumlu aroma ve notalarıyla bir kez daha adından söz ettirmektedir. Oldukça çekici ve cazibeli iz bırakarak bulunduğunuz yeri etkisi altına alacaktır. Meyveli, oryantal ve çiçeksi koku ailesinden oluşan bu parfüm enerjik ve canlı hissettirecektir. Notalarında kullanılan aromatik etki ağırlık hissinden ziyade hafif ve esintilidir.

Tepe notaları;

·         Keskinlik veren ve açık havaya uyum sağlayan Aldehitler çiçeği,

·         Tatlı tazeliği yansıtan bergamot,

·         Kalıcılığı artıran Sicilya limonu,

·         Çiçeksi etkiyi veren portakal çiçeği,

·         Çiçeklerin şahı olan ylang ylang.

Kalp notaları;

·         Freş ve doğallığı yansıtan yasemin,

·         Güzelliği ve kokusuyla büyüleyen gül,

·         Pudramsı ve çiçeksi kokusuyla süsen,

·         Kadınsı ve seksiliği yansıtan zambak çiçeği.

Alt notaları;

·         Sıcak ve odunsu etki bırakan vetiveri,

·         Dinginlik ve sakinlik veren sandal ağacı,

·         Evrensel koku niteliği taşıyan vanilya,

·         Zengin ve misk kokan amber,

·         Tatlı ve oldukça güçlü kokusuyla kalıcılık sağlayan paçuli.

Bombshell notaları, uyumlu bileşenlerden ve doğanın tazeliğinden esinlenilerek üretilmiştir. Bayat, ağır ve yoğun parfüm yerine daha tatlı, etkili ve havalı bir parfümdür. Yanınızda her yere götürebileceğiniz Victoria parfümü gün içerisinde 2 defa sıkarak kullanabilmeniz mümkündür. Temiz tenle temasında daha fazla etkiye sahip olacaktır. Orijinal parfüm sektöründe önemli yeri olan Victoria secret bombshell, dünyaca ünlü mankenler tarafından da kullanılmış bir parfümdür. Hediye parfüm seçenekleri arasında da tercih ederek sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Kadınlara özel olarak üretilerek ilgi odağı olmayı başarmıştır. Yeni bir parfüm arayışındaysanız ve hafif, temiz, çiçeksi ve kalıcı parfüm arıyorsanız Victoria secret tam size göre olacaktır. Kombinlerinizi hoş bir kokuyla tamamlayarak dilediğiniz her ortama girebilirsiniz. Günlük hayatta vazgeçilmeziniz olacak bu parfümü sipariş vererek hemen kullanmaya başlayabilir ve etkisini hissedebilirsiniz.