Tester Parfüm Denemekten Daha Fazlası

21-01-2021

 Tester Parfüm Tanımı ve Kullanım Amacı

 

 Birçok mağazada tester parfüm görülebilir. Bu ürünler, bir kokunun nasıl olduğunu denemek için, bir açıdan ürünü tanıma amacıyla müşterilere sunulmaktadır. Fakat deneme amaçlı kullanıma sunulan tester olabildiği gibi kullanılmamış sıfır ürün niteliğinde tester parfüm de görülebilir.

 

 Yani genel bir bakış açısı ile kullanılan ve kullanılmayan tester parfüm seçenekleri olabilir. Ölçüm bakımından farklılıklar olabilmektedir. Görsel açıdan da bazı tester ürünler orijinal ürünler aynı olabilirken bazılarında farklı bir görüntü söz konusudur. Bu çeşitlilik de marka ve ürün paketlemesi açısından nasıl bir sistem yürütüldüğü ile ilgilidir.

 

 Outlet Parfum Nedir?

 

 Kıyafetlerde ve farklı kategorilerde de bilindiği üzere outlet ürünler ekonomik açıdan daha uygun sıfır ürünlere işaret eder. Genellikle ambalaja bağlı farklılık nedeniyle outlet şeklinde bir sınıflandırma olabilir. Söz gelimi aynı durum outlet parfüm çeşitleri için de geçerlidir. Orijinal parfümlerin ambalaj farklılığına bağlı olarak outlet sınıfında satışa sunulması, fiyat açısından artı kazandırabilir.

 

 Ekonomik bakımdan avantaj yakalamak isteyenler için bu ürünler avantaj anlamına gelmektedir. Tenle uyum açısından orijinalliğe önem veren kişi sayısı da çok olduğu için outlet ürünlere talep her zaman devam etmektedir.