Test Edin Ve Kazanın

21-01-2021

 

Genellikle, firmalarda farklılık gösterse de bir kolinin içerisinde 12 adet orijinal parfüm yanında 1 adette tester parfüm olmaktadır. Tester parfümler, koku olarak orijinaliyle aynıdır fakat herhangi bir elektronik satış yapan ticaret sitelerinde tester erkek parfüm ya da tester kadın parfüm görmeniz mümkün değildir.

 

 Tester Parfümler Daha Kalıcı mı Kokar?

 

 Orijinallerinin numuneleri olarak karşımıza çıkan tester parfümlerin kokusu, daha kalıcı veya koku oranı daha yüksek değildir. Üretilen parfüm, üretildiği formüle bağlı kalmak zorundadır. Örneğin; %1 eksik veya %1 fazla koyulacak olan esans, parfümün koku profilini bozacaktır. Her zaman üreticisi belli olan parfüm firmalarını seçmenizde yarar vardır. Çünkü piyasada birçok sahte, replika veya gümrük ürünü olan parfümler bulunmaktadır.

 

 Ne olduğu belli olmayan bir ürünü teninize sıkmanız, sizin için risk teşkil edebilir. Herhangi bir sağlık problemiyle karşılaştığınızda, üreticisi belli olmayan firmalara polis ve marka avukatları ulaşamadığı gibi sizlerinde bu ürünün sahip veya sahiplerine ulaşmanız mümkün değildir.

 

 Orijinal parfüm sattığını iddia eden birçok firma bulunsa da orijinal ürünün alt tarafında her zaman bandrol bulunmaktır. Bu bandrolde de üretici firması ve parfümün üretim numarası yer almaktadır. Bu konulara dikkat etmek, sizin faydanıza olacaktır.