Parfümü Keşfetmek

21-01-2021

 Tester Parfüm Nedir?

 

 Söz konusu olan tester parfüm orijinal parfümlerin numuneleridir. Parfüm üreticisi firmalar tarafından parfümeri veya kozmetik dükkanlarına verilen ve müşterilerin kokuyu satın almadan önce deneyebilecekleri kokulardır. Orijinaliyle aynı olan tester erkek parfüm ve tester kadın parfüm çeşitleri, işinizi kolaylaştırmak için parfüm üreticisi firmalar tarafından sizlere sunulmuştur.

 

 Gerçek Olan Tester Parfüm Sahtesinden Nasıl Ayırt Edilir?

 

 Hakiki olan tester parfümler, orijinal parfüm kutularında değil, tester parfümler için özel olarak hazırlanmış tester kutularında yer alır. Şişe yapısı olarak orijinaliyle aynı görünüme sahip olan tester parfümler, koku olarakta orijinaliyle aynıdır.

 

 Bu tester parfümleri, bazı firmalar tarafından kapaklı, bazıları tarafından kapaksız olarak yapılır lakin bir kozmetik dükkanında kapaklı gördüğünüz bir tester parfümü, diğer bir kozmetik dükkanında kapaksız görmeniz mümkün değildir. Burada, ilgili tester parfümün sahte olup olmadığı konusunda soruları kafanızdan düşünebilirsiniz.

 

 Orijinal tester parfümler, parfümeri dükkanında satılmaz. Çünkü; tester parfümler, parfümerilere dağıtıcı firmalar tarafından test ettirmeleri için ücretsiz olarak gönderildiğinden, parfümeri dükkanlarının bu tester parfümleri satma yetkisi bulunmaz. Bir parfümeri dükkanında orijinal tester diyerek size parfüm satılmaya çalışılırsa, o parfümün sahte olduğunu anlayabilirsiniz.