Parfümlerin Yapısal Çeşitliliği Nedir? Tester İle Outlet Parfümler Aynı Mıdır?

21-01-2021

Bu parfüm kokularında ki seçenekleri insanlar genellikle koklayarak deneyerek almak istemektedir. Bu nedenle herkesin deneme yaparak parfüm almasından dolayı firmalar tester parfüm denilen deneme parfüm çıkartmışlardır.

 

 Tester Parfüm Nedir?

 

 Deneme yapılarak alınacak parfümlerin istenilen olarak seçilebilme kolaylığı adına firmalar tarafından üretilen tester parfümler, yapıları gereği orjinal parfüm özellikleri ile tamamen aynı olmaktadır. Bunların sahte olarak kullanılması koku seçecek kişilerin düzgün parfüm alamamalarına neden olacağından tester parfümlerin orjinalliği önemlidir. Kişiler tarafından outlet ürünler ile tester ürünler aynı mı? şeklindeki sorular tamamen gereksiz olmaktadır. İkisi tamamen farklı ürünlerden oluşmaktadır.

 

 Outlet Parfümler Nedir?

 

 Tester parfümler ile karıştırılan ve aynı zannedilen bu ürün, tester parfümlerden tamamen farklıdır.

 Yapıları bakımından orninal parfüm olan bu iki ürün dış yapıları bakımından sadece farklılık göstermektedir. Satılan outlet parfüm gerek doldurma gerek depolama gerekse taşıma sırasında meydana gelen hasarlar, çizikler ile dış yapısı bozulan ürünler olarak bilinir. O nedenle satış fiyatları olarak uygun olan bu ürünler orjinal ürünlerden sadece dış kaplama olarak farklılık göstermektedir.